18 antwoorden op “Beste mobiele airco 2019?” 1. Hebben een mobiele gehad. Nu op elke kamer een vast toestel. Zalig met dit weer. Hebben de mobiele bijgehouden voor de living maar wordt al 2 jaar niet gebruikt… zal ook nog een vaste komen 😎. In elke geval zoals eerder hier vermeld moet je zien dat je slang goed naar buiten kan. Wij hebben toen een gat gemaakt in de muur om de mobiele airco op aan te sluiten.

 2. Eurom Polar 9001: Indeaal voor kleinere ruimtes (studio-woningen bijvoorbeeld). Wordt heerlijk snel koel. Wel redelijk luid, iets zachter dan een afzuigkap, maar het valt opzich prima te doen.

 3. Ik heb gisteren 1 gekocht bij de mediamarkt was 389 euro en toen zei hij als je bij budgetenergie gaat krijg je cadeaukaart van 175 euro van mediamarkt. Dus heb ik eerst laten uitrekenen of dat voordeliger was en dat bleek zo plus ze namen men overstap boete over. Dus toen moest ik nog iets van 200 betalen.

 4. is geen airco maar ventilator en haalt bepaalde stoffen uit de lucht, verkoelt wel maar je moet er wel in de buurt van blijven.

 5. Heb de mijne drie jaar geleden in de Makro gekocht. Stond toen in reclame. Ongeveer 200€ gekost. Nog geen seconde spijt van gehad. Zeker dezer dagen niet.

 6. Wij hebben maaandag 1 gekochg van het merk toyotomi (300€).
  Koelt goed en is krachtig genoeg voor de bovenverdieping.
  Probleem is wel de afvoerslang voor de hete lucht.
  Die moet buiten via een raam, dus de warmte komt terug binnen.
  We hebben nu iets gemaakt in isomo om de opening in het raam te sluiten en lukt het goed om de kamers af te sluitrn

 7. Beste oplossing is een vast toestel laten plaatsen.. best een warmtepomp inverter heeft het laagste verbruik , heb ook mobiele airco gehad hier en vond dat da nie echt goed zijn werk deed , een vast toestel werkt altijd beter 😊

 8. Buitenzonwering plaatsen ( wij hebben dit) , maar dit is wel pokkeduur, en zeker als je huurt. Leg bovenop de veluxramen een lap stof of handdoek, doet wonderen. Én zodra het begint af te koelen de ramen volledig openzetten! Zo doen wij het al jaren. Succes!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *