16 gedachten over “Ervaring met afwastabletten van everday?”

  1. ik koop die van dreft altijd, en koop die als die in reklame staan, gebeurd geregeld in blokker en kruidvat, maar als die van de lidl beter zijn, ga ik die binnenkort proberen

  2. Persoonlijk vind ik dat je bij deze tabletten meer glansspoelmiddel moet gebruiken. Glazen werden heel snel dof, terug op duurder merk overgeschakeld

  3. Ik gebruik het goedkoopste van colruyt, tabletten, spoelmiddel en zout. Mijn glazen zijn na 6 jaar nog even doorzichtig zonder ook maar een spatje flou te zien. Mijn moeder gebruikt alleen (dure) merkproducten en geen doorzichtig glas meer te vinden in de kast…

  4. Ik zie zoveel verschillende meningen en zelf ben ik niet tevreden van Aldi en gebruik ik sun vraag me af of dit miss ook van afwasmachine tot afwasmachine scheelt?!

  5. Ik heb dreft all in one gebruikt en echt content van. Nadien die van aldi genomen en had iedere dag stukken die een tweede keer in de vaatwasmachine moesten ( na nauwkeurig afspoelenvooraleer in de machine te steken). Ik geef liever iets meer uit als keiveel water te verbruiken om het reeds af te spoelen om vervolgens meerdere keren in de machine te hoeven steken. Geen enkele buiten Dreft moet ik nog hebben.

  6. Ik gebruik sun en altijd alles is proper . Wij kopen eenmaal per jaar in NL bij dirk een grote doos met tabletten voor n gans jaar voor 25€!!!!!

  7. Die van Lidl (W5 all-in-one) kwamen als beste koop uit de testen van test aankoop. Sowieso wees die test uit dat je ook bij all-in-one tabletten het best glansspoelmiddel in je machine doet. Sinds ik dat doe, heb ik een veel properder vaat.

  8. Ik koop de dreft of sun als kruidvat daar een actie voor doet . Meestal een zak van 100 voor 10 euro . Ik combineer wel met vloeibaar , want van tabletten alleen gaan de rubbers van je machine stuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *