ervaring met elektrische onkruidbrander?

Onkruidbrander heb ik hier als milieuvriendelijke tip gelezen tegen onkruid. Nu zijn er twee soorten een elektrische en op gas. Graag jullie mening/ervaringen over welke het best/voordeligste zou zijn.

9 antwoorden op “ervaring met elektrische onkruidbrander?”  1. Ik heb sinds een maand de brander van campinggaz. Heel tevreden over. Niet zo duur, geen vergiftigde grond waar mijn kinderen spelen en het onkruid verdwijnt snel. Ik heb een grote oprit van 140m2. Je moet wel wekelijks of tweewekelijks eens een onderhoudsronde doen. Die van campinggaz kwam als beste uit de test bij test-aankoop. Elektrische branders hebben te weinig vermogen heb ik me laten vertellen.

  2. Een onkruidbrander is net gelijk een roofingbrander dus veel vermogen. Het is de bedoeling om het onkruid te verhitten en niet te verbranden.

  3. Vorige week nog een huis afgebrand in berlare door zo’n ding. Heb er ooit 1 gehad en die ligt al lang op het containerpark. Het neemt de wortel van het onkruid niet weg dus het staat er zo terugGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *