11 antwoorden op “Ervaring met robotstofzuiger Domo?”  1. ik vind overal gaat,ja kunt hem instellen dat gij niet bots ook,of in rondjes,of als echt veel licht langer op die plek,handig met de afstandsbediening,is gij vol zegt ze dat,ja vroowelijk stemmeke geeft die he.ben er echt super tevreden van ik.

  2. Wij hebben de Aldi robots gehad en kado gedaan aan anderen omdat het brol is. Van onze roomba zijn we tevreden, zeer groot verschil.

  3. Ik heb er ook een van domo, ben er heel tevreden over maar ik gebruik hem meer voor tussendoor eens . Hij gaat over een laag tapijt maar haat losse kabels šŸ˜‹

  4. Ik heb de mijne van de hubo ( deze dus) vorig jaar gekocht en ben superblij met de Jules ! Rijd alle dagen voor mij rond ( zijn met 5 en twee honden )

  5. Eerlijk met een goei stofzuiger is dit werk een uurtje per week mss ..als je in de halve van de week al eens snel stofzuigt en bv vrijdag na het stofzuigen met nat … šŸ˜‚Ofwel is er iets mis en doe ik ik dat gwn graag

  6. Heb er eentje van deebot. Via de app kan ik hem bedienen en instellen zodat die automatisch zijn werk doet. Ook een afstandsbediening bij. Hij kan zuigen en ook dweilen. Met 2 honden in huis is ons huis hondenharen vrij!

  7. Wij hebben een roomba en daar zijn wij heel blij mee. Met 1 kant 1 hond 5 mensen in huis. Een aanrader! Ik stofzuig tussendoor wel met de grote omdat het znders hier niet bij te houden is maar echt geweldig! Meer tijd voor andere dingen!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *