ervaring met vinted?

Iemand ervaring met kleding verkoop via “vinted” ?

Meest bekeken op dit moment:

14 antwoorden op “ervaring met vinted?”

  1. Duurt wel even voor je uw geld ontvangt, het mijne staat nu op een voorlopige rekening tot de koper het pakket goedkeurt daarna zal het geld vrijgegeven worden. wel veilig zo

  2. Kheb er dingen op staan en nog geen enkele reactie.. krijg niks kwijt.. vind er eig ni veel aan aan de app… ook ni heel duidelijk x

  3. Had hem staan, maar heb hem terug verwijderd. Meeste da ik vond moest van buitenland komen, en dar betrouw ik al evenmin  4. Heb al verschillende items zowel verkocht als aangekocht. Wel telkens in mijn eigen regio ( wat je makkelijk kan instellen) wegens ik opsturen nooit vertrouw. Is een hele makkelijke en fijne app.

  5. Heel tevreden over vinted. Ook al een aantal artikelen uit Frankrijk gekocht die netjes op tijd geleverd werden in het plaatselijke afhaalpunt. De verzendkosten vallen dik mee. Één keer was het artikel niet verzonden en heb ik mijn centen onmiddellijk terug gekregen.

  6. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *