11 antwoorden op “Ervaringen met Aldi luiers?”  1. pampers kijken naar promotie’s en bonnen. flessen is al iets moeilijker. echt een vergelijken online ofzo

  2. Pampers koop ik van het merk van de aldi, ii het enige merk hier die nooit doorloopt en waar hun poep niet geïrriteerd door is

  3. idd kruidvat ! zeer goede prijs kwaliteit verhouding ! in combinatie met wasbare luiers (tetra doeken + plastik overhoesje) voor thuis, ik had een grote emmer staan met water en zeep(waspoeder) daar konden de gebruikte wasbare luiers in als de emmer vol was, afgieten en alles in de wasmachiene.

  4. Wij gebruiken al sinds de geboorte die van de Aldi. 1 keer geprobeerd met pampers van pampers en da vond ik brol. Altijd lekken en loskomen. En ze zijn dan nog mega duur. Da’s mijn mening.

  5. altijd die van aldi gebruikt en nooit problemen mee gehad, met de pampers hadden elk van mijn kinderen steeds uitslag en ik heb er drie groot gebracht

  6. Tegenwoordig zijn ze allemaal goed. Kruidvat zijn de beste koop. Maar ook Aldi. Mijn goedkoopste tip : overdag Aldi, ‘nachts Kruidvat. En ik kan het weten als directeur van 3 kinderdagverblijven 😉 En poepje spoelen met washandje met schoon water en zorgen dat het helemaal droog is voor de luier dicht gaat. Zinkzalf (allemaal goed) enkel als er wat roodheid optreedt. Goedkoper kan niet.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *