24 antwoorden op “Ervaringen met de broodbakmachine van Aldi?”  1. Betaal iets meer. Maar geniet van een deftige panasonic en lekker brood. Had ook een goedkope machine en na 3 maand buitengesmeten voor een nw panasonic

  2. Idd Panasonic. Ik bak al 11 jaar brood daar in. Nooit problemen. Nooit mislukt brood. En let 4 kids hier in huis is het al bijna 3 jaar dag ik dagelijks 2 broden afbak

  3. Hebben de panasonicfans kunnen vergelijken met die van de Aldi ? Wat heeft Panasonic dan meer ? Ik heb jaren geleden een aldimerk kunnen overkopen voor 20 euro en mijn brood lukt ook altijd. 200 euro of 20 euro is voor sommigen een groot verschil.

  4. Heb jaren brood gemaakt met n goedkoop broodmachine, ik bakte het brood wel af in de oven omdat ik niet graag zo een gat in mijn brood heb, dan kan je ook pistolets bakken of 2 kleine broodjes terwijl je alles in 1 keer laat kneden in de machine. Ik zou dus zeggen, kopen in den aldi 🙂

  5. ik ben heel tevreden van domo, panasonic heb ik ook, maar ben er niet zo tevreden van … aldi koop ik geen electrische spullen, heb één keer een heggeschaar gekocht die helemaal niet werkte, ik weet niet wat een gedoe om een andere te krijgen, neen liever in een winkel waar je makkelijk gebruik kan maken van je waarborg…

  6. Ik heb domo ben er super tevreden van ik zie nu de prijs niet van deze maar domo kost rond de 50 dacht ik. Heb geen miserie. Zou niet meteen voor de duurste gaan als goedkopere het ook doen en voor te beginnen..

  7. Ik zou zeggen betaal iets meer. Ik heb al verschillende merken gehad maar ik zweer nu bij mijn panasonic, ook op aanraden van een vriendin .Zij bakt al 17 jaar in een Panasonic. Die van ons is nu 3 jaar oud en Nog nooit 1 mislukt brood gehad en altijd heel lekker brood.

  8. Wij hebben altijd Aldi gehad en heel tevreden over. Toen deze na enkele jaren kapot was een Panasonic gekocht omdat er toen geen in Aldi waren en even content van…..

  9. Als je een wil geef aub iets meer uit bv een van Panasonic! Ik had eentje van de Aldi na nog net geen jaar ging het al stuk en mijn moeder het haar net het zelfde wij hebben samen dan een van Panasonic gekocht wel wat duurder maar ik bak dagelijks brood en daar zijn die van de Aldi niet voor gemaakt denk ik. Ik wil mijne Panasonic niet meer kwijt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *