Ervaringen met de inkt patronen van Yanec?

Hallo zijn er mensen met een HP printer die de inkt patronen van Yanec gebruiken ipv van de van HP ze zijn veel goedkoper maar heb het nog niet durven aankopen zodat ik ook geen mizerie met mijn printer krijg. Lukken die Yanec patronen goed krijg je geen foutmelding of zo graag jullie mening.

Tonershop is gemiddeld 40% voordeliger

Meest bekeken op dit moment:

4 antwoorden op “Ervaringen met de inkt patronen van Yanec?”

  1. Ik koop men patronen in kruidvat van wit merk en werkt perfect en goedkoper. Of kijk internet. Prijs vergelijk inktpatronen . dan vind je sites met de goedkoopste. Ik liet ze vroeger hervullen bij carrfour refill goedkoopste ma is gestopt mocht niet meer ­čś×

  2. ik koop mijn vullingen van het huismerk bij carrefour. nog geen problemen mee gehad. het gaat er inderdaad om dat je het juiste nummer koopt.

  3. Tonershop is gemiddeld 40% voordeliger

    Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *