11 antwoorden op “Ervaringen met EGGO keukens gezocht?”  1. Heel tevreden. Staat hier al 5 jaar en niets mankementen. Aanbevolen aan anderen en die zijn ook tevreden. Zijn niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste.

  2. Verschrikkelijk, de keukens van je leven, keukens om je leven in te korten ja, de ene miserie na de andere. Wij hebben er een en is nog niet in orde maar wel volledig betaald he, zo slim zijn ze! . was ons ook door vrienden aanbevolen. Nee, ik zou het nooit meer doen!!!

  3. Ik super kontent hele goede prijskwaliteit en hele goede plaatser ‘ heeft Door gewerkt tot 22 u om af te krijgen alles was dik ok en na 8mnd ganse nieuwe combioven vervangen zonder morren

  4. Goed alles op papier laten zetten, afwerking niet gedaan bij mijn zus, moest voor worden bijbetaald. Vertrouw niet op foto’s, want ze zijn zo vaag gemaakt dat je geen poot hebt om op te staan.

  5. persoonlijk positieve ervaring. De mijne staat hier al 6 jaar mooi te wezen. Veel hangt wel af van de plaatser, Meestal zijn dit zelfstandigen. Bij mij was het een heel sympathieke mens. Advies wat ze in de winkel direct ook meegaven was om bij levering goed te controleren op eventuele schade tijdens transport. vond ik geweldig om te horen hoe ze zelf op eventuele zwakke punten wezen.

  6. Wij hebben sinds 8 maanden een Eggo keuken. Tevreden over het advies in de winkel (turnhout), uittekenen van de keuken en plaatsing. En na 1 maand ook nog een cadeautje van Eggo ontvangen via post šŸ™‚Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *