14 antwoorden op “Ervaring(en) met Ethias?”  1. Ik heb wel brand, 2 auto 1 moto en familiale bij fortis ook een aantal spaarrekeningen en zichtrekeningen… ik heb nu iets voor en de rechtsbijstand is wel goed hoor

  2. Toen ze in mijn auto zijn gereden snel alles geregeld met ethias en heb ook al een advocaat nodig gehad en ook gewoon zonder problemen al de kosten betaald, zit bij de familiale en niets zelf moeten voorschieten. Heel tevreden van šŸ‘

  3. Heb al pech gehad, ze hebben mij binnen de 15min. gedepaneerd. Super service, ik had vroeger ook mijn hospitalisatieverzekering daar en dat was ook schitterend, ben daar weg omdat mijn man nu in de bouw verzekerd is en wij dus via deze weg een hospitalisatieverzekering hebben, anders was ik daar gebleven

  4. wij bij ethias , zeer tevreden! hagelschade op citroen van 7 jaar oud helemaal hersteld, geen franchise, geen verhoging premie,… volgens garage verklaren meeste verzekering de auto total loss in zoā€™n geval. prijs met mini-omnium lager dan prijs zonder omnium bij axa

  5. Laat me zeggen dat de spreuk ‘veel beloven weinig geven doet menig gek in vreugde leven’ perfect op Ethias van toepassing is. Wij zijn er met onze 3 auto’s weggegaan!

  6. Zeer goede maatschappij je kan er altijd terecht ook tijdens het weekeinde, wij zijn zeer tevreden met de overstap en…. zeer veel geld uitgespaard met de overstap naar ethiasGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *