14 antwoorden op “Ervaringen met Groupon?”  1. Één keer n probleem gehad, bij n aankoop, na verschillende mails heen en weer niks meer ontvangen, mr alle andere keren prima hoor !

  2. Ik gebruik het regelmatig. Ik kijk wel altijd na wat de normale prijs is.
    Ik heb één keer een probleem gehad met iets dat niet werkte, zonder problemen geld terug gekregen.

  3. Ik heb ook al besteld 🙂 wel probleem gehad met de levering, maar dat was de schuld van dhl… ze hadden mijn pakket gewoon over de afsluiting gegooid (afsluiting is 2m hoog) omdat er niemand thuis was. Bijgevolg vond ik mijn pakket niet, want het was beland op de stapel voor het containerpark die achter die afsluiting lag. Na een paar dagen zie ik het pakket daar liggen & uiteraard was het kapot he… was een strijkijzer. Heb wel netjes een ander mogen bestellen zonder te betalen & dat werd dan wel goed geleverd 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *