Ervaringen met met mantrabike.nl?

Hallo, heeft er iemand ervaring met mantrabike.nl? Goede elektrische fietsen? Goeie kwaliteit? Ook al zijn ze goedkoper dan andere elektrische fietsen? Alvast bedankt

Meest bekeken op dit moment:

11 antwoorden op “Ervaringen met met mantrabike.nl?”

  1. heb tien dagen geleden een vouwfiets vogue de luxe gekocht en hij bolt heel goed ze zijn wel zwaar maar volgens mij toch heel stevig en die middenvering is geweldig

  2. Ik twijfel ook om daar 1 te kopen. Maar als er dan iets mis aan is vrees ik dat je hem een tijd kwijt zal zijn en/of waar moet je hem dan naartoe brengen. ’t Is moeilijk om te beslissen

  3. er is een winkel in st martens latem niet zo ver van ikea gent en gemakkelijk te vinden en heel vriendelijk met technieker ter plaatse

  4. Koop er eentje bij de fietsenhandelaar in je buurt aub….electronica moet onderhouden worden….ketting smeren, Etc….waar ga je anders geholpen worden? Beterkoop zou bij breuk wel es héél duur kunnen uitvallen

  5. Ik heb er eens een fiets gekocht en NOOIT MEER. De levering was al 3 weken te laat zonder iets te laten weten. Hele dagen mogen rondbellen en ze hebben hem dan maar opnieuw moeten verzenden .. en dan kwam hij toe en moet je hem zelf in elkaar steken. Na een jaar kwamen er mankementen aan. Goedkoop fietsje maar dan neem je de slechte service erbij. Met mijn 100 euro duurdere fiets uit de winkel bol ik nu al 5 jaar mee.

  6. Nooit van men leven meer!!!! Zowel bij mij als bij een vriend de verkeerde fiets geleverd , de leveranciers zijn de grootste boerenpummels die ik al ben tegengekomen, onbeschoft tot en met, voor mijn fiets constant moeten bellen wnnr ik die heb en toen ik uiteindelijk de fiets had zijn mijn vitessen nooit in orde geraakt , zelf niet door een fietsenmaker….nooit nog koop ik via daar en ik raad het absoluut niemand aan.

  7. Ik ben heel tevreden met m’n fiets van matrabike! M’n mama heeft er nu ook al 4 jaar ene van en ook heel content van! Levering aan huis zonder meerprijs en een elektrische fiets wordt gewoon volledig fietsklaar geleverd ..  8. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *