8 antwoorden op “Futech en Sungevity, mensen ervaringen hiermee?”

  1. voor sungevity gewerkt vind het een topbedrijf met veel aanzien en professionalisme, vakkundig en ook de after service is goed! Voor solar Total ook in België gewerkt maar haal sungevity maar in huis, garantie voor slagen.

  2. Blijf weg van firma EARTH !!. Niets dan miserie gehad vanaf dag 1 al!! Communicatie is erbarmelijk!!! en dus service navenant!

  3. Wij werken voor Sungevity in Nederland en ze zijn een goede partij om mee te werken. Goede planning en vakkundige mensen. Veel tevreden klanten al!

  4. Ik zou nog effe wachten met je zonnepanelen… nu ze de (slimme) meter gaan plaatsen heb je geen terugdraaiende meter meer…

  5. Neen , maar je hebt een tweede telwerk, de productie van je zonnepanelen wordt nauwkeurig geregistreerd, normaliter wordt je verbruik min je injectie verrekend. Minister lydia Peeters heeft het nogmaals bevestigd gisteren; Je mag zelfs verder gaan op de manier van terugdraaiende teller, en dit voor 15 jaren, vanaf de installatie ven je systeem te rekenen; Al is de VREG hier niet mee akkoord, maar die beslissing legt de minister naast haar neer!!

  6. Wij hoorden bij de proefpersonen en hebben reeds van 2012 al een digitale meter

    Als we ervoor gaan dan zouden we natuurlijk voor het oude systeem kiezen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *