10 antwoorden op “Heeft iemand ervaring met etoro of MeXeM?”  1. Mexem is professioneel voor een lage prijs. En je geld is er ook veilig. Heel flexibel platform in te vullen zoals jij dat zelf wil.

  2. Etoro vind ik wel een goed platform, maar niet voor echt aandelen te kopen maar meer om te traden, ook is dit niet zo heel goed omdat er maar een beperkt aantal aandelen zijn,
    Zelf voor aandelen te kopen gebruik ik degiro of bolero šŸ™‚

  3. Ik gebruik ook etoro voor aandelen en crypto. Weet niet of ze duur of goedkoop zijn, elke trade kost wel een bepaald percentage spread en geld terug naar u bank storten kost 25$. Voor de rest best flexibel en heb er nagenoeg nog geen problemen mee gehad.

  4. ja die 25$ had ik ook gezien dat steekt mij zo wat tegen bij etoro, omdat ik dat wel veel vind als je maar een klein bedrag hebt. Misschien is dat ook wel bij andere maar dat weet ik niet.

  5. ook veel meer gedoe, niet? Omzetten naar bitcoin dan kopen in crosspairs met bitcoin, betalen per coin/per transactie, terug omzetten van bitcoin naar euro, … of was dit enkel vroeger zo?

  6. ja idd, voor de rest is het ook een beetje social trading, sommige gebruikers posten echt goed nieuws, tegenkant is natuurlijk ook veel influencers en nutteloze posts. Had het 1 keer gedaan, terug gestort naar de bank, en het duurde langer dan voorzien en heb toen niets moeten betalen.

  7. Niet met elkaar te vergelijken. Etoro is handelen met cfd’s. Wat ik persoonlijk een heel groot risico vind. MeXeM is een traditionele online broker. Heel goed handelsplatform en zeer lage tarieven. En tevens begeleiding van een Account Manager.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *