Heeft iemand ervaring met Mega?

Binnenkort komt mijn eindafrekening van gas en elektriciteit er weer aan. Momenteel ben ik bij Luminus. Ik wil echter overstappen naar een andere leverancier. Volgens de aanbieders is Mega het goedkoopst. Heeft iemand ervaring met Mega? Online vind ik echter zowel negatieve als positieve reviews terug. De negatieve reviews gaan vooral over het feit dat de prijs serieus de hoogte in gaat na een jaar. Graag ervaringen! Alvast bedankt

11 antwoorden op “Heeft iemand ervaring met Mega?” 1. Wij zijn bij mega nu. Wij vergelijken ook elk jaar en nu is mega 2 jaar na mekaar het goedkoopste. Keigoeie service en kan niet klagen

 2. Heb daar enkel zever mee gehad.
  Was omdat ik een huis had gekocht ook gaan nazien welke het goedkoopst was. En idd mega was het goedkoopst.
  Alles netjes doorgegeven en liep voor geen meter.
  Hebben 3 keer aan de deur gestaan van van de grote beheermaatschappij omdat er door mega nog altijd geen gegevens waren doorgegeven. Wel was ik ondertussen al maandelijks aan het betalen.
  Uiteindelijk terug naar eneco overgestapt , die hebben alles voor mij in orde gebracht en zoveel verschil zat daar niet tussen.
  Geef mij maar enecošŸ˜‰

 3. Ik ben meteen.bij Luminus weggegaan,echt oplichters. Nu al n jaar bij Mega,tot nu toe geen problemen,eindafrekening heb ik nog niet gehad,dus daar kan ik nog niks van zeggen.

 4. Ik deed gisteren ook de test en bij ons kwam mega er ook als voordeligste uit. Ik had er nog nooit van gehoord en idd ook reviews gelezen dat ik toch maar voor eneco gegaan ben die op de volgende plaats stond. Wij zijn nu ook bij luminus.

 5. Ik vergelijk ieder jaar en neem een contract van 1 jaar bij de goedkoopste leverancier. Dit jaar werd dit Lampiris. De vorige jaren was dit Eneco.
  Mijn ouders vb zitten bij Engie. Voor hen is dit het voordeligst. Het is te zien hoeveel je verbruik is.

 6. Ik zit nu bij mega. Die kwam het goedkoopste uit de groepsaankoop. Maar ik doe elk jaar de groepsverkoop en elk jaar is het een andere.

 7. Ik zou naar mijnenergie.be gaan en je verbruik invullen. Dan krijg je de goedkoopste te zien voor uw situatie. Duid ook zeker aan dat je de promo’s wil zien. Ik neem altijd vaste prijs 1 jaar. Daarna opnieuw overschakelen naar andere leverancier of contract. Ofwel via groepsaankoop.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *