Heeft iemand suggesties hoe je zuiniger kan omspringen met verwarmingen met een caloriemeter?

Heeft iemand suggesties hoe je zuiniger kan omspringen met verwarmingen met een caloriemeter? (glazen buisje op de radiator dat verbruik meet) Alvast bedankt voor de suggesties

Meest bekeken op dit moment:

7 antwoorden op “Heeft iemand suggesties hoe je zuiniger kan omspringen met verwarmingen met een caloriemeter?”

  1. De vloeistof in die buisjes verdampen zelfs in de zomer als het warm is, gelukkig hebben wij sinds dit jaar andere meters gekregen.

  2. neen, ken je het systeem? Zelf voor verwarmingen die niet opstaan moet je betalen. Dus wil ik weten voor de toestellen die wel draaien, hoe je het zuinigste kan zijn; beter kort en wat harder of beter langer en iets lager

  3. Ja ik ken die buisjes goed genoeg :-).
    Misschien eens testen met een schotel water hoeveel er verdampt op verschillende methoden.

  4. niets met bezuinigen te maken maar wel goed om te weten zeker als er klein kinderen in de buurt zijn, de vloeistoffen in die meters zijn niet giftig (mijn dochter van nu 25 heeft als ze 10 maand was zo eentje losgeprutst en van gedronken, wij direct naar spoed, daar antigif centrum gebeld en zo konden ze ons toen direct geruststellen het is bij wet bepaald dat daar geen giftige stoffen in mag)

  5. Dat is een systeem wat geen eerlijk verbruik weergeeft , heb het vroeger ook gehad en heb dat steeds aangekaart dat het niet normaal is dat men verbruik aanrekent van radiatoren die nooit aan staan . Huisvestingsmaatschappij had er echter geen oren naar , zullen er een goeie winst op gemaakt hebben .

  6. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *