14 antwoorden op “Hoe besparen op kapper?” 1. Staartje en knippen ( online verschillende How-to-video’s) voor verschillende snits. Handig om eventjes bij te werken en de gespleten puntjes weg te knippen.

 2. Ik werk op een school waar een kappersopleiding zit, voor hun stage hebben ze een kapsalon bij ons op school waar je relatief goedkoop je haar kan laten doen. Misschien eens horen of er in je buurt ook zo’n school is? En anders idd zelf doen 🙂

 3. in vele scholen waar je kapersopleiding of avondscholen kunt volgen zoeken ze regelmatig mensen als model , bij mijn dochter in school kan je op woensdagnamiddag na afspraak je haren laten doen voor een prijsje

 4. De 10 euro kapper. Ben laatst naar de kapperschool geweest, maar dat doe ik niet meer. Na het föhnen keurig in model thuis na het wassen bleek ik een scheef kapsel te hebben en nu 4 weken later kan ik weer naar de kapper omdat het te lang is. Degene die mij knipte durfde het niet korter te knippen.
  Normaal ga ik ieder 3 tot 4 maanden.

 5. Je kan je bij syntra op een modellen lijst zetten, als er dan een model voor de kappers in opleiding word gezocht nemen ze contact met je op en kan je gratis je haar laten knippen, onder de begeleiding van de leerkracht. Gewoon mailtje sturen naar een syntra in ke buurt

 6. Wassen en knippen alleen is bij de meeste kappers niet zo duur. Het is het brushen, ontkrullen, permanent zetten en kleuren waar de centjes in kruipen.
  Ik waste zelfs mijn haar thuis en ging zo door, dan moest zij het al niet meer wassen. Als ze klaar was, haarklem erin en naar huis. Zijn maar weinig kappers die krullen mooi krijgen, dus dat doe ik liever zelf.
  Sinds kort knip ik ook zelf mijn puntjes. Mijn haar ziet er prima uit.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *