24 antwoorden op “Hoe kun je het best schimmel en vochtplekken op de muren van je badkamer tegengaan?” 1. HG heeft een goed product tegen schimmel. Stinkt wel enorm en anders gewoon bleekwater. Mijn badkamerdeur blijft altijd open waardoor ik nooit schimmel heb buiten aan de slecht gekitte siliconen rand een beetje.

 2. wij hebben verleden jaar onze badkamer vernieuwd en de loodgieter zei dat je het beste je badkamer verwarmt tot 23graden en dat je dan zo goed als geen vocht op je muren hebt . en indd het klopt wij hebben zo goed als droge muren na het douche

 3. Vochtbestrijding
 4. Ik heb daar een middel voor van HG Vind dit nog steeds het beste. Laat een Schuim achter dat inwerkt.super voor douchekoppen. Paar uurkes en afspoelen 👍👍👍

 5. Goed verluchten is al 1 oplossing , zijn het geschilderde muren ? Dan kan het zijn dat het met gewone verf is geschilderd en geen badkamerverf.

 6. Het is een nieuwbouw van 2017 dus de muren zijn nog niet afgewerkt in de badkamer. Enkel de hoek waar de inloopdouche staat is betegeld. De andere muren zijn nog gewoon wit en moeten nog behandeld worden. Hoe doe je dit het best om schimmel -en vochtplekken te voorkomen? Bedankt alvast allemaal!

 7. best schilderen met badkamerverf en normaal zijn de problemen opgelost, mss kun je tot dan de ruimte zoveel mogelijk luchten dat je muren goed droog zijn vooraleer je schildert

 8. ik gebruik altijd de producten van HG maar als je ruikt is dit op basis van azijn tegen schimmel, werkt heel goed zelfs tussen u voegen van de steentjes in de douche, en heel goed verluchten

 9. Ik heb een afzuiging gemaakt die in werking treedt als je het licht in de badkamer aan doet. En die blijft dan nog 15 minuten draaien als je weg bent. Werkt perfect.

 10. Javel in een spraybusje doen. Zonder dure HG producten, werkt perfect. Ook gemakkelijk voor de wekelijkse kuis van douches, voegen in de douche en douchedeuren.

 11. Vochtbestrijding
 12. Vochtvreter zetten, wordt de lucht droger en schimmel krijgt minder kans. Verven met buitenverf, is waterdicht en afwasbaar.

 13. Afwassen met javel, elke dag zo lang mogelijk verluchten en een vochtvreter
  . Maar als het probleem van buiten komt moet je dat aanpakken want anders is dit maar lapwerk. 14. Vochtbestrijding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *