hospitalisatieverzekering de voorzorg, tips en ervaringen gezocht?

Welk hospitalisatieverzekering is de beste?
Wie heeft er ervaringen met de hospitalisatieverzekering van de voorzorg?
Nu moet ik eerst zelf mijn facturen betalen en daarnaKrijg ik ze terug betaald
Door dat ik veel dag opnames heb loop dit al aardig op.
Nu zoek ik een hospitalisatieverzekering die rechtstreeks de facturen betaald

40 antwoorden op “hospitalisatieverzekering de voorzorg, tips en ervaringen gezocht?” 1. En? Ik ben tot nu toe verzekerd geweest via mijn man zijn werk. Eerst DKV dan Ethias en moet nu voor mezelf gaan instaan. Ben ook ah nadenken dus….

 2. ik ben daar heel tevreden van ben alleenstaande met 3 kinderen. Je moet wel uw ziekenhuisfactuur eerste zelf betalen en zij storten het dan terug, maar dat gebeurt vrij snel

 3. Ik zit in de voorzorg ik ben tevreden net erin gestapt. .. in de bondmoyson kliniplanplud ik betaal 200+- euro per jaar is meer dan voldoende. Alles wordt terug betaald tot een bepaalde grens en 1persoonskamer. Meer heb ik niet nodig.

 4. Ik heb deze vraag gesteld dat ik bbij DKV 93€ per maand betaal voor mijn echtgenoot, zoontje en mezelf samen, en dat op jaarbasis best veel vind.
  Iemand had me aangeraden Kliniplan + bij de Voorzorg te nemen…

 5. ik zit ook bij Partena en een Hospitalia Plus met Dentalia verzekering voor de dochters en mezelf. Hier ook enkel maar positief nieuws.

 6. enkele jaren terug gaf een vergelijking door Test Aankoop aan dat de hospitalia plus van het Onafhankelijk ziekenfonds dezelfde dekking geeft maar veel goedkoper is. Je moet wel aangesloten zijn bij het OZ.

 7. Wij zijn ook bij Oz Hospitalia + Heel tevreden van .
  Echtgenoot knieprothese kliniek en revalidatie 1 pers kamer…kwam állemaal super in orde .plús 3 mnd kiné nadat hij thuis was ..
  Geen enkel probleem .

 8. Beter ga je niet vinden wel goedkoper…maar op deze dingen zou ik niet op besparen want als je het nodig hebt ben je blij met een goede verzekering…

 9. AG komt tegenwoordig héél dicht bij DKV.. ik ga er alvast eens gaan luisteren voor mn jongste.. want ze passen constant hun voorwaarden ook aan, zelfs bij bestaande polis!

 10. Bij verzekeringsmaatschappij, altijd duurder, omdat die beursgelinkt zijn en ziekenfondsen niet. Daarmee dat die eerste hun voorwaarden en voordelen constant aanpassen en veranderen. Hier bij cm plan en fix extra. Bij dagopname zowiezo 25.00€.

 11. Dkv is bij de beste maar ook bij de duurste. Je kan ook bij de ziekenkas een hospitaal fix extra (en mediko) nemen, die is nog betaalbaar en dan heb je ook de basis dekking.

 12. AG is ook goed vergelijkbaar met dkv maar wel wat goedkoper maar let wel op als je al lang bent aangesloten en intussen wat ouder bent gaat je premie omhoog als je verandert je hebt intussen dan ook meer kans op ziekte dus kost je de verzekering ook meer redeneren ze.

 13. Ja moet kijken naar je dekking. De verzekeringen zijn overal ongeveer hetzelfde maar de dingen die ze dekken zijn anders dus dat even vergelijken.

 14. Als je nu overstapt dan heb je bij een andere een duurdere premie, want wordt bekeken adhv je leeftijd. Heb ook DKV en de vraag al aan mijn makelaar gesteld.

 15. Kbc, sinds mijn in pensioenstelling reeds meerdere keren nodig gehad, lisbreuk, nieuwe heup enz.. De eerste €100 per jaar is voor ons (franchise) en wij betalen € 128 per maand voor mijn vrouw en mezelf, ik ben 71j en mijn vrouw 70.

 16. Zit ook al geruime tijd bij dkv, betaal ondertussen bijna 200eu per 3mnd… voor ons gedrie…
  Kaartje afgeven en je kan wel op beide oren slapen… ben bang van adders onder het gras bij andere verzekeringen of via ziekenkas, dus verander daarom ni

 17. DKV en AG hebben de ruimste dekking in nomenclatuurnrs… Veel meer behandelingen uitgesloten ergens anders, heeft natuurlijk wel zijn prijs 🙄

 18. Dkv heeft sinds vorig jaar zelf enkele goedkopere alternatieven, miss bij je makelaar eens navragen of je kan omvormen zonder leeftijdscorrectie of nieuwe medische acceptatie, niet vergeten ook te vragen naar de voorwaarden 😉

 19. Ik heb een hospitalisatie bij mijn ziekenfonds .alles word terug betaald . Natuurlijk dkv is duurder maar daar heb je drie maand nazorg erbij en kun je ook je opleg medicijnen tot drie maand erna terug betaald krijgen en mag je ook 1. persoons kamer nemen zonder bij betaling . En dat heb je niet bij ziekenfonds . Je mag geen 1 persoons kamer nemen . Aan alles zijn er voor en nadelen . Goed alles lezen voor je een beslissing neemt . Ziekenfonds bond moyson heeft een goed kopere en een duurdere . Je kunt alle hospitalisatie verzekeringen online vinden met alle info en prijzen

 20. Cm ….. alles in een pakket … 550 ongeveer per persoon ! Maar Dkv zou ik niet direkt uitstappen , maar als het echt te duur is . Vind ik cm zeer goed👍( natuurlijk geen kamer alleen nemen)Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *