hospitalisatieverzekering dkv, tips en ervaringen gezocht?

Ben op zoek naar een goede (misschien niet de goedkoopste ?) hospitalisatieverzekering ??Ben al jaren bij KBC maar absoluut niet tevreden van !Nu info aangevraagd bij DKV maar is ook allemaal maar vaag .Misschien ergens bij mutualiteit ?Graag jullie ervaringen ,zowel negatief als positief

44 antwoorden op “hospitalisatieverzekering dkv, tips en ervaringen gezocht?” 1. Allianz, niet goedkoop maar wel zeer tevreden van. Bv had mijn wijsheidstanden laten trekken en er niet aan gedacht om dit aan te geven. Heb het dan met terugwerkende kracht toch terugbetaald gekregen zonder problemen of gedoe.

 2. Als je de beste wil zeker en vast DKV. Wij zijn via het CM en zijn daar ook tevreden over maar ons visie is dat een hospitalisatieverzekering er is om niet volledig gepluimd te zijn bij een hospitalisatie. Als je ziet wat je van premie betaalt bij DKV t.o.v. CM is dat toch een groot verschil.

 3. Oz heeft mijn man…supercontent van in alles wat hospitalisatie betreft. Heeft al wat meegemaakt maar OZ doet alles prima. Ik heb Socialistische Mut maar heb nog nooit wat voorgehad dus kan hier niks v zeggen.

 4. Bij cm. Zéér tevreden. Heb 2 jaar geleden volledige heupprothese gehad mét revalidatie en heb geen € moeten opleggen.👍👍👍

 5. Medilink via bank van Breda…via werkgever man zeer goedkoop 22 euro per maand … maar nog niet nodig gehad daarvoor dkv veel duurder 39 euro per maand wel was daar tevreden van

 6. Dkv is de rolls royce van de verzekeringen .. wij “krijgen” dat via het werk voor 1eur in de maand…. nog nooit problemen ermee gehad .. altijd correct geweest

 7. Ik ben bij cm en zeer tevreden. Maar je moet echt vergelijken en niet naar de prijs kijken. Maar wat de voordelen zijn en dan over de prijs denken.

 8. Algemeen gekend dat de mutualiteiten geen verzekeringsinstellingen zijn en er heel veel niet inbegrepen zit in de polis, vandaar ook de lagere kostprijs. Zij bieden enkel een standaardverzekering aan. Zo kan je bv. geen eenpersoonskamer nemen zonder een enorme opleg. Dit heb je niet met een degelijke hospitalisatieverzekering.

 9. man net navelbreuk operatie niets moeten betalen + al de medicijnen niet moeten betalen vind dkv heel goed wel duurder maar krijg geen rekening in de bus gaat allemaal rechtstreeks naar dkv.

 10. Als je niet bij voorkeur op een 1p kamer wil liggen dan een verzekering bij een ziekenfonds. Als je wel op een 1p kamer wil liggen een privé verzekering nemen die ereloon en kamersupplementen onbegrensd terugbetaald. Het prijsverschil is natuurlijk ook navenant.

 11. gewoon hospitalisatieverzekering van je mutualiteit nemen. prijs/kwaliteit heel goed. Wijzelf hebben die van cm gehad en tot 3x toe moeten gebruiken. Alles is correct verlopen. Nu bij Van Breda via mijn werk en ook heel tevreden van. DKV nooit nemen.

 12. Ag insurance heeft dezelfde voorwaarden dan Dkv aan zen veel lagere prijs, dus mijn beslissing was snel genomen.
  Die van de mutualiteiten betalen voor max 20.000€/jaar terug, dus heb je grote problemen als je eens in intensieve moet liggen.

 13. DKV is duurste maar beste!
  Kies nooit een gekleurde ( cm, voorzorg,…) die steken winst in eigen zakken!
  Kies voor een ‘onafhankelijke’… allemaal goed! Die mogen de winst niet zelf in zakken steken maar moeten die terug naar de leden laten vloeien in de vorm van tegemoetkomingen en/of aangepast lidgeld.
  Bovendien ben je véél goedkoper af op lange termijn omdat zij maar 3 leeftijdscategorieën hebben qua verhogingen( je betaald veel langer dezelfde bijdrage alvorens er een leeftijdsverhoging komt)
  Een mooie reis op mensenleven!

 14. Al jaren bij Kbc, nooit problemen gehad, hangt van uw vrijstelling af. Eerste 100 euro per jaar is zelf te betalen , dat hebben wij toch.

 15. Ik heb dkv ., enkel het min punt dat ik ondervonden heb was toen ik nr revalidatiecentrum in zandhoven ging . Dkv betaald dat niet omdat het van de cm is . Terwijl we voorde operatie bij sociale dienst van cm te horen kregen dat dkv dat wel zou betalen . Maar dag voor de operatie er achter komen was te laat om nog te veranderen. Blijkbaar betaald dkv wel revalidatiecentrum maar die verbonden zijn aan ziekenhuis of met een bepaald nummer . Maar is gewone mens weet je zoiets natuurlijk niet. Maar als ik het nog eens nodig heb informeert ik me vooraf toch zeer goed .

 16. Liberale mutualiteit. Bij mij verschil met fotis en dkv was 800, euro. Kreeg uitsluitingen daar niet. Bij dkv verplichte franchise voor mij 1000 euro, bij mutualiteit geen franchise. Conclusie ze wouden me niet. Bij mutualiteit bij zesmaandelijkse opnames geen probleem en kosten worden tzrugbetaald. Premie 200 euro per jaar voor mijn leeftijd

 17. Zijn al jaren bij Onafhankelijk Ziekenfonds, nooit problemen en betalen vlug en correct terug. Worden ook altijd goed geholpen en juiste en volledige uitleg .

 18. DKV vind ik het best. Via m’n werk hier aangesloten.
  Zij betalen heel veel terug, maar je moet je goed informeren. Hier kan je zelfs voor sommige medicatie, onderzoeken etc teruggestort krijgen.

 19. Ik ben bij DKV is de royce rolls zoals die van de LM zo mooi uitdrukte.
  Is inderdaad een duurdere verzekering, maar betalen dan ook het meeste terug. Ook niet een hele poespas bij terug betalingen. Ik ben er zeer tevreden van. ‘ik hou van simpelheid’
  Hide or report thisGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *