14 antwoorden op “hospitalisatieverzekering ethias, tips en ervaringen gezocht?”  1. Hangt er van af wat je verwacht. je kan er bv. een nemen bij je mutualiteit en dan heb je een basisdekking of je kan een dure nemen die zeer veel terugbetaald. Vergelijken wat de dekking is voor, tijdens en na de hospitalisatie.

  2. Idd DKV, de duurste maar toch ook wel de beste als je het nodig hebt. Dus duur zolang je het niet nodig hebt maar een ‘geschenk’ als je ziek wordt en het (over)leven héél duur blijkt te zijn. Heb al op heel veel bspaard (en probeer dat elke dag nog beter te doen) maar op mijn hospitalisatieverzekering (bij DKV) niet

  3. Wij hebben onze bij ethias en nooit wat uit eigen zak betalen .Ook niet eerst voorschieten ,kan thuis inloggen met kaart en alles gaat naar daar

  4. Dkv is de beste maar ook duur, je betaald vlg je leeftijd. Hoe jonger hoe goedkoper. Hoe ouder hoe duurder. Ik zit via werk bij ethias en ben er tevreden van. Gebeld voor mijn man en was bij ethias het goedkoopst dus mee bij hen aangesloten nu.

  5. ik heb een hospitalisatie verzekering bij mutualiteit de voorzorg! nu vraag ik mij af of je dagziekenhuis ook mag aangeven. Ben al 3 maal een dag in dagziekenhuis geweest en moet nu in augustus terug! Ik heb daar nooit iets van binnengebracht!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *