22 antwoorden op “Ideetjes voor goedkope kerstcadeaus?” 1. Mijn schoondochter had vorig jaar, haar kerstboom versiert met zelfgemaakte zandkoekjes, in ronde vormen, kerstboomvormen, en veel meer. Deze dan ingekleurd, en slingers geknipt van kleurrijk papier

 2. Ik ben bezig poncho aan het haken voor kleindochtertjes met wol vd zeeman! Ongeveer 3€ per poncho! Heb wel veel tijd! πŸ˜‰

 3. Je bent er niet vroeg ik koop in de loop van het jaar al kadotjes dit komt minder duur uit op het einde van het jaar want als je dan nog het eten moet halen is het helemaal omzeepπŸ˜…πŸ˜…

 4. Tip : ik koop door het jaar cadeautjes en leg deze opzij. Zo verspreid je de kosten en vermijd je de drukte rond kerstshoppen πŸ˜‰ in action kan je relatief goedkoop ook leuke spulletjes scoren πŸ˜‰

 5. Ik koop nooit kleding of schoenen enzo in het jaar maar altijd in de solden maar ga wel op voorhand als eens passen πŸ˜‰πŸ‘πŸ»

 6. Ik ga altijd naar de action, parfums, verzorgingpakketjes, make up, knuffeltjes, iets leuks voor in huis, geurkaarsjes, …

 7. Een tip voor volgend jaar : Ik begin ook al cadeautjes te sparen vanaf de zomer. Iets dat gratis is in ’t Kruidvat bv (cadeautjes bij aankoop van 2 stuks of een gezichtsmasker aan 100% terugbetaald,…) Zie k iets leuk in de action dan koop ik ’t ook al. In september/oktober al beginnen te bestellen bij Ali express (bv crunchy, gsm hoesje,…) Zo kom ik tegen december aan een 20 cadeautjes voor elk en ze vinden dat fantastisch, niettegenstaande de totale waarde niet zo hoog is.

 8. Voor nu. Kijken bij action, primark, Zeeman. en miss 2de hands ? Voor volgend jaar. Begin in jan met de solden. Doe ik ook. In de solden beginnen en het hele jaar door iets kopen wat. Dan ligt het met kerst vol maar is dec niet de dure maand.

 9. In action.
  Ik heb vorig jaar voor alle gasten een geschenktasje gevuld met meerdere dingen. (Kousen, chocolaatje, parfumpje….)Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *