Iemand ervaring met autoverzekering bij touring?

Iemand ervaring met autoverzekering bij touring? Welke verzekering zou je raden bij omium voor een nieuwe wagen?

12 antwoorden op “Iemand ervaring met autoverzekering bij touring?”

  1. Ja, wij zijn bij Touring en eerlijk gezegd: nooit meer !!!
    Ik had verleden jaar een aanrijding door iemand die gewoon achter op mij was gereden. Als het overal zo een miserie is om je geld te mogen ontvangen, kan je volgens mij beter geen verzekering hebben. Ik was echt om te briezen en omdat wij gedurende meer dan twee maanden zowat elke dag gebeld en gemaild hebben, mochten wij na al die tijd eindelijk ons geld hebben ­čś«
    Erger kan het nergens zijn, denk ik dan…….  2. Goed zoeken want ik heb ervaring met verzekeringen als je iets aan de hand heb betalen ze niet direct er zyn altyd tussen deurtjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *