8 antwoorden op “Iemand ervaring met de huismerktoners van inkt.nl ?”  1. Heb ooit inkt besteld via bol.com maar die werd geleverd door inkt nl.
    Inderdaad veel goedkoper, maar bij gebruik, inktcartouchen leeg, foutmelding op pc, geen inkt. Dan blijven het dure cartouches. Gemeld aan bol.com en na veel uitleg gewoon geld terug op mijn rekening gestort. Dus nooit meer inkt nl.

  2. Als je heel regelmatig print is dat huismerk goed. Print je maar af en toe, dan verstopt de cartouche makkelijker dan officiĆ«le cartouches. Dat is allesinds onze ervaringšŸ¤·

  3. Ik heb er vorig jaar een nieuwe drum en toner besteld voor mijn brother laserprinter. De originele toner en drum kosten samen 290 EUR. Bij inkt.nl betaalde ik voor hun huismerk 30 EUR (dezelfde capaciteit). Ik kon het eerlijk gezegd niet geloven, en wonder boven wonder… dat werkt perfect!  4. Tonershop is gemiddeld 40% voordeliger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *