iemand ervaring met de zonnepanelen van IKEA?

iemand ervaring met de zonnepanelen van IKEA? šŸ™‚ 15% korting + 500 eur deze maand . Bedrijf dat ze legt heet SolarCentury.

Ik ben benieuwd want het lijkt wel goedkoop.

Meest bekeken op dit moment:

17 antwoorden op “iemand ervaring met de zonnepanelen van IKEA?”

 1. Hebben er vorig jaar ook offerte gevraagd en getwijfeld tussen hun en nog een ander. Ze waren wel super vriendelijk telkens.Maar zijn voor de ander zaak gegaan.

 2. voor te goedkoop zit er altijd een addertje on het gras .wij hebben tot nu toe altijd een goede keuze gemaakt en zijn super tevreden met onze kleine zelfstandige zelfstandige .heel goed uitgelegt en als je vragen hebt mag en kan je hem altijd bereiken .

 3. beter bij ne kleine zelfstandige ook betaal je iets meer maar qwa dienst verlening top en uitleg ipv grote firma

 4. gewoon een vraagje zonder kritiek te uiten. Waarom niet rechtstreeks met Solar Century in zee gegaan maar wel via Ikea. Is daar een reden voor? 5. Als U dak bestaat uit zonnepanelen vanaf dan is het interessant. Nu is het een risico he, als er iets aan U dak scheelt sta je daar mooi.

 6. ? Een beetje dakwerker heeft hier geen probleem mee..
  Wij hebben al 4 daken vernieuwd waar we de instalatie hebben moeten af en op leggen en al herstellingen moeten doen. voorzichtig met de panelen zijn en weten waar je met je stekkertjes zit.

 7. Ik zou het ook overwegen om zonnepanelen te leggen maar dan wel in combinatie met batterijen, zodoende dat je je overschot kan opslaan. In de toekomst zal iedereen het zo moeten doen daar de digitale meter niet terug draait De uitrol van die meters is daarom nog maar is uitgesteld.

 8. Ik heb reeds een digitale meter en uw redenatie van niet terugdraaien is incorrect. Dinsdag komen ze bij mij zonnepanelen leggen en mijn teller zal opslaan wat ik terugstuur en hieruit kan een afrekening gemaakt worden de komende 15 jaar.

 9. Batterijopslag is nog te beperkt van levensduur of te duur in verhouding tot resultaat. Nog even de kat uit de boom kijken dus.

 10. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *