Iemand ervaring met DSM-keukens ?

Iemand ervaring met DSM- keukens ?

Meest bekeken op dit moment:

18 antwoorden op “Iemand ervaring met DSM-keukens ?”

 1. Wat mij vooral opviel was de ultra-agressieve verkoopstechnieken. Naast het feit dat ze best duur waren, was dat voor ons een reden om niet verder met hen in zee te gaan.

 2. Idd. Wij moesten eerst een handtekening zetten en dan zou er pas een prijs vastgelegd worden.(5 jaar geleden) Op dat punt hebben wij ook afgehaakt! Wat een praktijken!

 3. Ik vind ze ook heel opdringerig. We hebben op batibouw uitleg gevraagd en een blad ingevuld voor een win actie (naïef I know) en gisteren belde ze om een afspraak te maken om de keuken te bespreken. Ik zei dat we nog niet eens een bouwvergunning hebben ingediend. Hij zei dat hij dan binnen een paar maanden ging terug bellen om een afspraak te maken als we de keukenafmetingen hadden, hilarisch. Wij zijn absoluut niet van plan om daar een keuken te kopen.

 4. Wij nu onze 2 de keuken bij eggo…
  Super mensen daar. Vroeger keuken gezet volgens ons budget…
  Nu keuken volgens hoe ik ze wil en ook mooi binnen budget. Zeker 10 keer terug geweest voor veranderingen en nooit gevoel gehad dat het hun teveel was.
  Nu ook spatwand besteld bij hun omdat ik toen niet wist wat ik wilde….. ook super content over de plaatser! Toen ( 11 jaar geleden en nu)

 5. Wij hebben een DSM keuken en er helemaal niet content van. Toestellen die je er bijkrijgt trekken op niks. Kastdeur van ijskast is al helemaal opgezwollen. Keukenblad ligt er scheef op. Fouten werden weggefoefeld,… voor ons nooit meer dsm!! 6. Geweest, afspraak gemaakt en onze wensen meegedeeld. Bij afspraak een met pen getekend plan, heel onduidelijk. Daarbij een tweede met de hand geschreven, bijna onleesbaar, ‘detailplan’ van materialen en toestellen verspreid over het blad met overal prijzen erbij en bij elke ‘kolom’ ging er wel ergens een procent vanaf, overal verschillend. De materialen waren niet diegene die we voorgesteld hadden. De toestellen waren ook niet diegene die onze voorkeur hadden en het hele schema, twee vellen van een bureauonderlegger, waren op 2 minuten uitgelegd. Schandalig duur, agressieve verkoper met zeer veel eigendunk, dus daar zien ze ons niet meer terug. Jammer eigenlijk want ik had bij een eerste doorgang de indruk dat de kwaliteit er wel goed was maar ze mogen zeker hun verkopers eens goed doorlichten want die laten te wensen over.

 7. Wij gingen ook om eens een prijsraming te maken, we waren nog aan het vergelijken. Verkoper kwam zeer aggresief over, we moesten die dag tekenen want anders waren we al de voorwaarden en kortingen kwijt. Ik weigerde want ik had al van in het begin duidelijk gemaakt dat het enkel om een raming ging. Hij was daar dan nog niet meer gediend ook, direct een heel stuk minder vriendelijk tegen ons. En daarnaast inderdaad ook aan de dure kant!

 8. Wij hebben onze keuken bij DSM in kampenhout besteld. We hadden daar een zeer behulpzame jongeman die ons urenlang te woord heeft gestaan. Alles tot in detail heeft uitgelegd, veel tips en tricks meegegeven. Pan werd dezelfde dag ook uitgetekend (op pc) en we kregen de prints mee. We waren uiterst tevreden. Onze keuken viel zeker goed mee van prijs (wel met eindejaarspromo). Ze moet wel nog geplaatst worden, dus daar kan ik nog niks over zeggen.

 9. Wij zijn gisteren in Oostende naar DSM gegaan want wij zijn van de kust.
  Wij hebben ook enkele forums afgegaan voor we besliste waar of wat, wij hebben er uiteindelijk 3 bezocht. Als je hier aan begint te lezen, dan maak je die keuken beter zelf, wij hebben dan maar die op Google review als betrouwbaarste bron gekozen!
  Wij waren wel heel tevreden over de ontvangst en de prijs? Tjah je betaald voor wat je vraagt zeker, ze waren tenslotte goedkoper dan Dovy in de straat? Als je hier sommige commentaren doorneemt van andere mensen hebben er veel de verkeerde showroom binnengestapt, of stond het azijn ergens heel goedkoop!

 10. Wij hebben reeds onze 2de keuken bij DSM gekocht.
  ze zijn iets duurder dan een andere fabrikant maar de kwaliteit is er ook naar. wij werden zeer goed begeleid door de architect en zijn talloze keren terug gegaan om bepaalde dingen aan te passen tot het perfect was. Super tevreden van DSM en ik raad het dan ook iedereen aan.

 11. Na bezoek van verschillende keukenbouwers terecht gekomen te Kampenhout . Na rondje keukenspotten wat uitleg gevraagd . Verkoper ( Eddy ) gaf ons een degelijke uitleg en vervolgens prijs . Na een dagje slapen met een goed gevoel vandaag dsm keuken besteld . Nu hopen dat de plaatsing ook zo vlot verloopt . Dan zijn een gelukkige klant .

 12. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *