10 antwoorden op “Iemand ervaring met een elektrische boxspring?”  1. Wij hebben er één. In het begin dacht ik, pfff weggegooid geld. Maar na enkele keren rugproblemen te hebben gehad is het wel ideaal. Ook na de operatie van mijn vrouw was het een meerwaarde dat ze haar bed in verschillende standen kon zetten en dat met een druk op de knop.

  2. wij hebben ook boxspring en eerlijk gezegd was ik ook meer tevreden van lattenbodem, onze boxspring zakt telkens in en op de duur zie je gewoon waar je gelegen hebt…dus moeten we die elke maand omdraaien,en dat ding weegt serieus hoor, neen lattenbodem was ik heel tevreden van.

  3. ja was promo ken je dat, je koopt een boxspring en de matras krijg je gratis….denk dat ik nu wel weet waar die gratis zit 🙁 in de winkel liggen ze allemaal heel goed, tot je er een week thuis op slaapt.

  4. Wij hebben het ongeveer 12 jaar. Wel 2 aparte bedden boxspring dat ieders zijn bed op stand kan zetten. Bv voet en hoofd steun. Merk Pullman uit Nederland HEEL TEVREDEN

  5. Heel blij mee ,ligt heerlijk ook na 6 jaar nog ..Als mijn kids erzijn vinden ze er heerlijk om op mijn bed te gaan liggen …hij ligt zo lekker mam .
    Volledig elektrisch …
    Superbed van swiss senseGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *