Ik vraag mij af of jullie soms ook denken dat je te veel verzekeringen hebt?

ik vraag mij af of jullie soms ook denken dat je te veel verzekeringen hebt? en of je soms te veel betaald ?

Meest bekeken op dit moment:

17 antwoorden op “Ik vraag mij af of jullie soms ook denken dat je te veel verzekeringen hebt?”

  1. Amai ik verschiet hoeveel mensen geen hospitalisatie hebben 😱en ik dacht da ik da zeker moet hebben ook familiale schuldsaldo brand twee autoverzekeringen pensioensparen ik moet ook heel veel afgeven aan die verzekeringen enzo pff

  2. Nee da weet ik wel ma ik denk da da wel belangrijk is moest er iets gebeuren aan één van ons vier stel dat er iemand zwaar ziek word met veel ziekenhuisopnames ofzo doe da eigenlijk uit voorzorg 😊

  3. Wij hebben een hospitalisatie verzekering van mijne man zen werk wij betalen voor ons 8 samen nog geen 40 euro . Mijne man is wel gratis dus voor 7 man 40 euro is super weinig…. 😊

  4. ‘Voor hetzelfde geld’ heeft daar een reportage over gemaakt. Je hebt zowizo een maximumfactuur voor een hospitalisatie. Een hospitalisatieverzekering is vooral aangewezen als je in een kamer apart wil liggen.  5. pfff wij hebben 2 autoverzekeringen ,brandverzekering,hospitalisatie 4 personen bij cm voor kleine en grote risico’s,hospitalisatie voor de kids bij dkv voor 100 procent dekking,familiale,levensverzekering en hoop dak niets vergeten ben .pfff het is om zot te worden soms als ge uw bus open trekt

  6. Wij hebben een plan bij baloise. 3 auto’s. Brand . Familiale . Veilig op de weg om met elkaars auto te mogen rijden . 130 euro per maand

  7. Autoverzekering, brand-diefstalverzekering familiale- priveverzekering autoverzekering 2x hospitalisatie hypothecaire verzekering 2x pensioenspaar 2x spaargeld voor de kinderen 2x ik betaal dat maandelijks niet gemakkelijk maar beter zo dan ze allemaal tegenlijk krijgen

  8. Hier brandverzekering, hospitalisatie voor 5 pers. , familiale, brommerverzekering, ongevallenverzekering 240/ maand voor alle verzekeringen samen

  9. stap eens bij je verzekeringsagent binnen en laat alles eens op een rijtje zetten. Vraag ook op het werk waarvoor je verzekerd bent en bij wie en neem dat mee. Zo kan je dubbele verzekeringen uitschakelen. succes!

  10. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *