Is keukenrobot van aldi (Quigg) betrouwbaar?

Ik zou een keukenrobot willen kopen maar twijfel of die van de aldi (Quigg) van goede kwaliteit zijn. Zijn hier mensen die er ervaring mee hebben, zowel positief als negatief? Ik zou het het meest gebruiken voor deeg (brood) mee te kneden. Ik hoor het graag.

26 antwoorden op “Is keukenrobot van aldi (Quigg) betrouwbaar?” 1. Ik heb die van piet huysentruyt en ben daar wel tevreden van ( bij blokker toen) van aldi geen idee maar lijken me ook wel goeie te zijn

 2. Ik ook en gebruik hem bijna dagelijks om deeg voor brood te kneden heel content van ik maak steeds brood met 1kg bloem

 3. Die van Piet Huysentruyt is eigenlijk een te veel betaalde Domo omdat zijn naam er wordt opgezet !
  Ga je dat dagelijks gebruiken dan zou ik eerder opteren voor een Kenwood of dergelijke , bij eerder sporadisch gebruik kan je gerust goedkoper gaan . Hoe hoger het wattage van je motor des te beter deze bestand is tegen belasting en slijtage !

 4. Voor het kneden van deeg heb je een sterke keukenrobot nodig. Ik denk dat een model van Aldi na een paar keer al oververhit zal geraken. Ik heb een Kenwood en die zijn sowieso goed 🙂 ook veel informatie online te vinden wat je er mee kan doen.

  1. Ik heb mijn Quigg keukenrobot van ALDI zes jaar gebruikt.
   Nu zijn de tapjes ( om kneedarm vast te zetten) versleten, dus werkt hij niet meer. De motor heeft altijd zonder problemen gewerkt.

    1. Beste,

     Onze Quigg heeft het na intensief gebruik begeven en werd net door een Kenwood vervangen. De oude mengkom is dus beschikbaar, indien u nog interesse heeft. Anders gaat ie naar de kringloopwinkel…

  2. inderdaad, onze Quigg van ALDI heeft het na ongeveer 30 kneedbeurten begeven na oververhitting (ondanks dat wij telkens slechts 500 gr bloem gekneed hebben…
   ’t Was gelukkig eentje uit de solden, dus echt niet duur en dus een prima test.
   De volgende zal vermoedelijk een sterker (en duurder) model zijn.

 5. Ik had er 1van de Aldi en heb hem terug verkocht . Werkte niet echt , doe dan liever alles met de hand. Meestal meer werk omdat het niet wou mengen .

 6. Al jaren een kitchenaid… veel prijziger dan de rest maar perfect voor alle deeg mee te kneden… tot 1kilo volkoren bloem… ook pastadeeg etc gaat echt heel makkelijk… heb via tweedehands verschillende toebehoren op de kop kunnen tikken… of misschien de kitchenaid zelf ook..

 7. Heb al verschillende toestellen in Aldi gekocht, zoals fototoestel, broodbakmachine, stofzuiger enz. Toch zeer tevreden van. Jouw machine heb ik niet maar zou t toch wagen 😉

 8. Ik ook nog nooit problemen gehad met apparaten van Aldi bvb mijn ijsroom machine al 6jaar oud werkt nog supper hoeft niet altijd een groot merk te zijn is soms juist geld kloperij

 9. Kenwood of kitchenaid.. mja tis ook tezien of je maar 1 of 3 broden wil kneden. Ik zou niet “besparen” op een keukenrobot, reken uit hoe vlug je hem terug hebt verdiend. En je kunt er massa s toestellen op aansluiten wat de keuken eenvoudiger maakt!

 10. Als je niet tevreden bent, kan je binnen de maand met het kasticketje terug gaan naar aldi en je krijgt je geld terug. Dus zou het erop wagen. En niet tevreden, geld terug!

 11. Gewoon proberen en inderdaad niet tevreden geld terug. Wel 2 weken wettelijk dacht ik. Idem met staafmixer : braun is beter… en kost 5 x meer. Mijne mixer van aldi doet het geweldig.

 12. Mijn mama heeft die van de Aldi gekocht maar is daar niet tevreden van. Haar vorige was wel een Kenwood. Ik kocht eentje van Philips een aantal jaar geleden (die was mooi en rood en daarom wilde ik die) maar is ook geen succes. Als het voor licht gebruik is zou je hem wel kunnen gebruiken maar als je hem veel wil gebruiken dan raad ik hem af.

 13. Na juist 3j was de mijne kapot, garantie verlopen. Niet meer te herstellen. En niet overdreven veel gebruikt (geen brooddeeg). Dus je moet er geluk mee hebben denk ik

 14. Wij hebben de keukenrobot van aldi gekocht (QUIGG ) van 1000W echter wij zijn daar zeer ontevreden over. Bij de eerste gebruik was er al een verbrande geur waar te nemen. En nog geen amper 3 maanden later was deze al kapot.
  We gaan nu proberen om hem terug te sturen.

 15. Ik heb er ook zo eentje gekocht.
  Helaas heb ik de beker laten vallen en is deze gebarsten.

  Bij navraag zijn er geen aparte onderdelen te koop van deze blender dus 70€ weggegooid.

  Dus wel goed materiaal, maar als er iets aankomt kan je het weggooien!!!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *