Kan iemand een goeie “bruinen zonder zon” aanbevelen?

Kan iemand een goeie “bruinen zonder zon” aanbevelen? Eentje die geen strepen of vlekken geeft?? En liefst ook natuurlijk bruin (geen peekesbruin 😉 )

20 antwoorden op “Kan iemand een goeie “bruinen zonder zon” aanbevelen?” 1. U eerst inwrijven met bodylotion zo is je huid eerst gehydrateerd en neem uw het bruinen zonder zon gelijkmatig op

 2. Self tan van Cleaphar; heel goed, mooie kleur, stinkt niet en te gebruiken als een body lotion. Dient ook voor het gezicht, ik smeer heel het jaar rond mijn gezicht ermee in en in de zomer mijn benen.

 3. Minetan 👍🏼 duurder maar wel prijskwaliteit en vooral geen nepbruin zoals supermarkt varianten geven 🙂

 4. Autobronzant pour les jambes van Yves Rocher.
  (Ik gebruik hem over heel m’n lichaam hoor, zelfs gemengd met m’n dagcrème voor het gelaat)
  Super product.

 5. Marc Inbane is the best! Geeft geen ‘bruinen zonder zon- pekes-effect want heel je natuurlijke pigment naar boven! Je hebt dit in sprayvorm of druppeltjes die je onder je (dag)creme mengt. Topprodukt! Niet het goedkoopste, wel het beste! Te koop bij de betere schoonheidsspecialiste of kapper..

 6. Ik gebruik al jaren die van de primark. Ze verkopen er ook een handschoentje voor. Eerst goed scrubben. Goed afdrogen daarna insmeren al vegend en daarna met rondjes over je huid heen gaan.

 7. Merk maakt niet uit. Gewoon eerst goed insmeren met eender welke bodycreme of nivea. Zeker knieën en enkels bij de benen. Daarna een dun laagje bruin zonder zon. Eventueel tweede dag herhalen. Beter te weinig dan teveel he.

 8. Ook grote fan van de niveau die hier al gepasseerd is of die van Dove. Ook zeer goed en ik krijg er een zacht velleke van.

 9. Skin care! Echt ik heb al zoveel geprobeerd.. Dit is zalig! Blijft 3 a 4 dagen.. zelf na douchen en na scheren van de benen nog mooi..
  Droogt snel en geeft niet af op kleren.. na paar uur zie je al resultaat..Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *