Krijg ik geld terug als mijn reis wordt geannuleerd door Corona?

Ik vrees dat er hier meerdere mensen zullen zijn, reizen geannuleerd door corona.
Of verzekeringen gaan tussen komen met dat het epidemie is mmmm…. iets raad, tips?

16 antwoorden op “Krijg ik geld terug als mijn reis wordt geannuleerd door Corona?”  1. Wij gingen naar Rome op 5 april met Ryanair en ik krijg mijn geld terug, zelf mail gekregen. Ik zou afwachten wat de touroperators doen…

  2. indien het reisadvies negatief is voor het land en je hebt geboekt via een reisbureau krijg je u geld terug anders niet

  3. da zal wel zijn , daarom dat ik altijd via reibureau boek met alle verzekeringen . iets meer kwijt maar grotendeels wel meer zekerheid

  4. Hangt er vanaf of je zelf ni gaat of annulatie… geval van amerika is overmacht door meneer trumf en moeten ze normaal nier terugbetalen dan.

  5. Het wordt dag per dag bekeken. Ik zit met hetzelfde. Als we in quarantaine moeten in hotel zijn al de kosten voor ons. Extra kleren, extra lang logeren in hotel en andere uitgaven. Als dit waar blijkt is dit een ramp voor mij.

  6. heb je zelf gekozen om te annuleren? Ben ook zeer te vreden van de gold vorige jaar had m’n man zen arm gebroken via reisbureau konden we niet annuleren ook niet met verzekering via gold geen probleem 😊Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *