8 antwoorden op “Mensen die ervaring hebben bij Onesto voor een woningkrediet?”  1. Bij Vlaams Woningfonds mag je huis als alleenstaande met 2 kinderen ten laste maar max 256.000 euro waard zijn. Weet iemand wat de criteria zijn bij Onesto?

  2. je moet serieus wat geld aan kant hebben en een serieus inkomen hebben toch voor eender welke dienst aan u wilt lenen? Ik ben ook aan’t rond zien..want met de huishuren nu…kan je beter kopen. Echt absurd.

  3. Ik ben via hypotheek-winkel gegaan. Die zijn onafhankelijk en bekijken welke bank bij jou profiel past. Ik ben er 2xheel goed geholpen . Zonder hun had ik nooit bereikt wat ik nu bereikt heb. Is gratis advies! Ik kan het iedereen aanraden! Je vind per regio hypotheek winkels. Voor adressen kan je op hun website terechtGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *