mijn condens droogkast blaast alleen koude lucht zou die stuk zijn?

mijn condens droogkast blaast alleen koude lucht zou die stuk zijn

Meest bekeken op dit moment:

10 antwoorden op “mijn condens droogkast blaast alleen koude lucht zou die stuk zijn?”

  1. Zuinig leven is leven zonder droogkast.hebben wij gedaan en electriciteitsrekening is serieus gedaald.moet natuurlijk mogelijk zijn…

  2. zomers hang ik mijn was te drogen op mijn slaapkamer met vensters open , maar in de winter duurt het een week ,dus gebruik ik alleen in de winter mijn droogkast

  3. Ik gebruik ze voor droogkuis. Mijn kussens er 20 min in en ze zijn terug dik en stofvrij, idem dekens moet alles niet zo dikwijls wassen.

  4. Is dat ene met een filter? ik heb vorige maand, na 13 jaar (!!!) ontdekt, dat als die propvol zit dat die van mij enkel koude lucht blaast. Na 6 droogjes had ik het door. Normaal maak ik dat iedere week leeg, nu was ik het effe vergeten

  5. probeer eens om je droogkast uit te stofzuigen, achterkant eraf en zit die vol stof? dan zou het wel eens kunnen dat je zekering ( in je machine) afgesprongen is. die kan je gemakkelijk zelf terug opzetten NA! het verwijderen van al de stofresten. kost niks en als het helpt des te beter. succes!

  6. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *