16 antwoorden op “Op hoeveel graden verwarmen jullie je huis ?”  1. 21 graden.en s.nachts 18 maar zelfs bij heel koud vriesweer bv -15 zoals een paar jaar geleden was het bij ons nog 19 gr ik heb ook ondervonden als ik met de vorige aardgas ketel het op 15 gr zette s nacht en hij moest trekken tot 21 het verbruik hoger was dan nu op 18 graden

  2. Mijn echtgenoot is een koukleum. Bij ons 23 graden. Gelukkig wonen wij op een appartement. ’s Avonds als we gaan slapen zet ik de thermostaat op 20 maar dan is het ‘ s morgens nog 21. De badkamer verwarm ik enkel ‘ s morgens of als er was ophangt. Ik doe ieder jaar mee aan de groepsaankoop van de Provincie Antwerpen. Zelfs al moet ik ieder jaar veranderen van leverancier.

  3. Overdag, als ik bezig ben met het huishouden 20, als ik wegga zet ik ze op 18, ’s avonds gaat ze op 21 (enkel living en badkamer) en ’s nachts 16.

  4. onze verwarming springt aan als het frisser is dan 21°C, echter door de goede isolatie is onze verwarming pas maandagavond aangesprongen. begin februari gaat ze meestal al af

  5. Staat bij mij nu op 20graden. Maar is hier nog zeer fris. Ik wil wel tips om hier warmer te krijgen zonder verwarming hoog te zetten. Wel veel warme thee en bouillions aan het drinken om wat warmer te hebben. Maar elke keer die waterkoker op , is ook niet goed

  6. overdag geen verwarming, zijn toch niet thuis, anders 20 graden en een uurtje voor t slapen gaan, gaat de verwarming uit

  7. In salon, 1 bureau en de badkamer overdag 19 à 20 graden, ’s avonds 20 à 21 graden tot we gaan slapen en dan gaat de verwarming op vriesstand.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *