originele Dolce Gusto cups of zijn er goedkopere versies van?

Ik heb eens een vraagje. Thuis hebben we een dolce gusto. Gebruiken jullie altijd de originele cups of zijn er goedkopere versies van?

koffiebonen nodig ?

15 antwoorden op “originele Dolce Gusto cups of zijn er goedkopere versies van?”

  1. Originele díe ik bestel op dolce gusto zelf is wat goedkoper bestel dan wel heel deel maar ik koop dan meestal family packs kost me voor 30 stuks een 9 euro

  2. Ja en regelmatig promoties overlaats 13 dozen bestald en kreeg 2 glazen 😀 mooi meegenomen toch e zal nie zeggen dat ze altijd goedkoper zijn maar die familypacks Heb ik nog niet gezien in de winkel

  3. De echte zijn het lekkerste als je ze besteld via de site van dolce gusto zijn ze goedkoper als ik de winkel en snel geleverd meestal de dag erna in huis , verzendkosten zijn altijd gratis  4. De echte blijven de beste vind ik persoonlijk, en idd bestel ze steeds online, goedkoopst
    Ik drink vaak chocomelk maar deze ben ik nog niet in ” namaak” tegen gekomen

  5. koffiebonen nodig ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *