Prepaid mastercard? Ervaringen en tips gezocht

Ik zou willen gebruik maken van een Prepaid mastercard heeft er iemand ervaringen met deze mastercard?

Ik heb al gezien dat bijna elke bank dit tegenwoordig aanbiedt: Fortis, Bpost, Kbc, Ing, Argenta daarom dat ik hier even wil navragen wat jullie ervaringen zijn met deze Mastercard en bij welke bank jullie je prepaid mastercard hebben.

Alvast bedankt

18 antwoorden op “Prepaid mastercard? Ervaringen en tips gezocht”  1. Die prepaid kaarten werken niet voor alles ik heb ook een en kan geen netflix hiermee krijgen die kaart wordt als ongeldig aangegeven ook nog bij andere aankopen die ik heb geprobeerd..

  2. Ik heb een prepaid kaart van bpost. Ik heb met mijn vorige voorgehad dat er fraude mee gepleegd was ondanks dat ik deze enkel thuis gebruikte… . Je betaald 12 euro per jaar.

  3. Ps Mastercard kan je vaak in stukken terug betalen terwijl visa meestal in 1x van je rekening gaat na afsluiten periode
    Ik heb eentje bij record bank. Geen voorwaarden en geen kosten.

  4. Wij zijn naar Disneyland geweest en kon toen die van b post niet gebruiken! Daarom van mijn bank Mastercard gekregen! Heel tevreden van, + altijd een geldreserve.

  5. Vaak is paypal ook een optie op sites waar je niet met de gewone bankkaart kan betalen, eens je paypal aan je bankrekening gelinkt is gaat dat geld van je bankrekening af en is het dus hetzelfde als met bancontact betalen

  6. Bpost bank; de rekening@bpostbank. Dat is een online, gratis rekening. Zij bieden ook de MasterCard aan alsook de Bpaid; een prepaid kredietkaart.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *