Tips om vliegen buiten te houden?

kent er iemand iets tegen vliegen buitenhouden

Meest bekeken op dit moment:

15 antwoorden op “Tips om vliegen buiten te houden?”

 1. Koffie in brand steken, ik woon midden in het bos, veel last van vliegen en muggen, sinds kort scheur ik een koffiepad open op een schoteltje, steek de koffie in brand en heb nu helemaal geen last meer van die irritante beesten. Just saying!!

 2. Zakje water helpt op gebied als er zon is door het licht die erop schijnt zullen ze deze vermijden .. dus als je boven deur een doorzichtige zak water hangt afgesloten dan zal zonlicht die erop schijnt ervoor zorgen dat ze bij deur wegblijven op die momenten

 3. Een ventilator, vliegen hebben niet graag tocht. En idd. alle vliegen proberen vangen, want die leggen weer eitjes en zo begint de miserie opnieuw.

 4. Vliegenvangers hangers, synchroon vliegen doodmeppen en nog spartelend aan de vliegenvanger hangen. Klinkt genocidaal maar vliegen vermenigvuldigen snel. En zijn necrofielen 5. Vliegenzwam in een bordje met melk. De vliegen komen eropaf en vallen bewusteloos en verdrinken in de melk zonder dat ze het beseffen.

 6. Dat zakje met water en citroen en wat zout en koperen centjes helpt wel echt. Ons terras is vliegen vrij sinds we het hebben hangen

 7. Vliegenramen….zorg eventueel voor tocht in huis, alles open zetten…zet desnoods iets voor de deuren dat ze niet dichtklappen….in een wip zijn ze weg.

 8. Gisteren 2 vliegenhangers in de keuken en veranda gehangen,,,,is steeds nog het beste middel.
  Als je teveel vliegen moet doodslagen ,,,,dan 1 dode vlieg laten liggen,,,daar komen meteen de rest van de vliegen naar toe,,,,en je slaagt er gelijk 5 of meer vliegen ,,,dood met 1 klap met de vliegenmepper.

 9. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *