17 antwoorden op “Waar goede wandelschoenen kopen?”  1. Ligt eraan waar je gaat wandelen, inde bergen, onverharde weg.. Dan zijn die van de Decathlon niks waard. Weinig grip, mijn ervaring

  2. Wees op je hoede met dergelijke schoenen. Alles hangt af van de frequentie, afstand dat je wilt doen en welke ondergrond. Dan is goedkoop niet altijd een goede koop. Beter wat investeren in een iets duurdere maar kwaliteitsvolle schoen dan voor een goedkope te gaan

  3. Decathlon,.. Niet de beste Grip’ om in de bergen, en op onverharde weg te wandelen,… Mijn ervaring

  4. Wandel al 30 jaar met afstanden tussen de 20 en 30 km en ik zal nooit goedkope schoenen kopen. Kijk ook niet naar kleur en model maar doe de moeite om er even mee te stappen en te voelen of ze goed zitten. Een goede winkel heeft ook dikke kousen liggen die je even kan aan doen omdat je meestal met je gewone kousen gaat passen en dat kan achteraf dik tegenvallen als je met dikkere kousen gaat wandelen. Voel ook of je niet schuift in je schoenen want anders heb je gegarandeerd blijnen.

  5. Waar ga je wandelen? Ik dacht dat wandelen mss niets voor mij was. Dus zocht een nieuwe 2dehands wandelschoen. Kocht van een mevrouw die 1 x gewandeld had en het maar niets vond. Die schoenen, queshua van decathlon zitten als gegoten. Ik wandel er wekelijks minimum 10 km
    In het prachtige België. Voor de winter kocht ik me de winterverse. Super tevreden over. En die 2dehandse..die draag ik nu het weer warmer is terugGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *