Waar goedkoop parfum kopen?

Waar kan ik goedkoopst merk parfum kopen..
Welke winkel of online site?

Meest bekeken op dit moment:

23 antwoorden op “Waar goedkoop parfum kopen?”

  1. In Hasselt heb je aan de zeeman aan de molenpoort een winkel blackpoint kan je ook online kopen en houd evenlang als de echte.

  2. Op tweedehands sites worden na de feestdagen veel “foute” kadootjes aan spotprijzen aangeboden, waaronder merk-parfums; zelfs op kerstdag begint het al.

  3. Online! Goed vergelijken, had zelf verschil van €20 onlangs voor identiek dezelfde fles parfum! En het ene parfum is n bij die ene goedkoper en een ander parfum is dan weer ergens anders goedkoper?!

  4. Ga eens op zoek naar Equivalenza winkels . Je kan er vanaf 15 euro parfum kopen in navulbare flesjes . Gewoon zeggen welke parfum je graag ruikt en ze gaan je helpen om een gelijkaardige geur te vinden . De parfums hebben gewoon een nummer . Dus geen dure reclame of flesjes . De volgende keer spaar je geld uit door je flesje laten bij te vullen .  5. Op Nederlandse sites eens kijken, parfums, schoonheidsproducten en shampoo’s van de kappersmerken zijn daar een heel pak goedkoper.

  6. Inno heeft soms -20% op parfums en je spaart weer punten op het betaalde bedrag. Misschien wachten op black friday (26 & 27/11) dan komen er ook weer promoties.

  7. Zara heeft ook goede parfum aan voordelige prijzen voor eens af te wisselen. Ik dacht 10€ per flesje en ruikt zo heerlijk 💕

  8. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *