Waar halen jullie je oortjes?

Misschien een stomme vraag. Maar waar halen jullie je oortjes? Dochter verslijt er minstens maandelijks een stel. Al action geprobeerd,big bazaaz, zeeman, kruidvat …..oke,maar enkele euro’s telkens maar op een jaar loopt het wel op. Als iemand een idee heeft waar ik er degelijke kan vinden die wat langer meegaan hoor ik dat graag.

13 antwoorden op “Waar halen jullie je oortjes?”  1. Als het oortjes voor muziek is dan zou ik zeggen laat de dochter het eens zelf bekostigen… ze zal snel wat voorzichtiger zijn met haar gerief.

  2. Jou aankoop bewijs houden en als ze stuk zijn terug brengen. Normaal geven ze dan wel nieuwe want je hebt er ook 2j garantie op. Bijna niemand doet dat en toch moeten ze deze vervangen.

  3. Weet niet hoe oud je dochter is…. maare als ze oud genoeg is en zakgeld krijg.. jij 1 x in het half jaar kopen voor haar en zei de rest zelf als ze kapot zijn ..anders leren ze nooit zuinig doen met iets..

  4. Ik koop er altijd van Sony of Philips, in de Action of Kruidvat als ze die hebben. En die gaan best lang mee hoewel ik niet de aller voorzichtigste ben en ze vaak gebruik 🙂 die goeikope van de Action zijn echt rommel, die waren bij mij na amper een week al kapot…Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *