Waar hebben jullie je autolening?

Waar hebben jullie je autolening?
Zoek eentje voor auto ouder dan twee jaar ( ik ga mijn huidige auto overkopen v mijn ex)
Online precies niet veel verschil op termijn v drie jaar
Mijn banken zijn ing en Argenta

Meest bekeken op dit moment:

18 antwoorden op “Waar hebben jullie je autolening?”

 1. Ik werk bij een bank en zou je zeker aanraden om je eigen bank op te bellen en om advies te vragen. Een bank mag niet proactief een lening aanraden maar vraag je er zelf om, dan mogen ze je veel informatie geven. Vertel zeker waar de lening voor dient, want voor een lening met voorwerp krijg je een betere rentevoet dan voor een persoonlijke lening.

 2. Ik moet toch nog nr mijn bank om
  Mijn adres om te zetten
  Ga het zeker bespreken
  Ik heb nu enkel via hun online tool de berekening gemaakt
  Miss doen ze nog wel iets voor een vaste klant
  Heeft t zin om
  Te wachten
  Tot het autosalon? Zakken de interesten dan ook voor tweedehandswagens of enkel voor de nieuwe? Dikke merci he

 3. Bij het autosalon zwieren ze de leningen naar je hoofd , wel oppassen voor de addertjes onder het gras zodat je op het eind niet meer betaalt. Wij hebben een lening afgesloten bij beobank waar we 0,98% betalen . Dus op het eind van de rit hebben we net geen procent extra betaaldšŸ˜€( was wel aanbieding tijdens autosalon weet niet hoe ze nu staan )

 4. Dank je maar was voor een nieuwe auto? De banken doen dan blijkbaar mee met acties maar ik vermoed alleen bij nieuwe wagens..

 5. ja daarom ben ik Ah twijfelen om te wachten. Ik heb een jaar de tijd vd ex om mijn wagen over te kopen. Maar ik vermoed dat het dan over tweedehands auto’s zal gaan jonger dan twee jaar. Mijne wordt 9 maar heeft heel weinig km dus zou die graag overnemen

 6. Test aankoop raadplegen. Ik zit bij actel. Super goedkoop omdat ze maar 1 kantoor hebben. Weinig loonkosten dus. 7. uw papa kan met zijn account nr naar test aankoop bellen voor eender welk advies hij nodig heeft. Ook voor juridische bijstand en dergelijke kun je bij hun gratis terecht als je lid bent. Dus vraag je papa of hij je hierbij even helpt

 8. Zowel Corona als actel zijn toch verzekeringen? Er wordt toch gevraagd naar een autoLENING? Of begrijp ik het verkeerd?

 9. Ik denk eigenlijk dat er voor leningen ongeveer overal hetzelfde tarief telt. Meestal kan je bij je eigen bank aankloppen met het laagste tarief dat je vond. Bij hun horen, dat lager tarief laten vallen in het gesprek en vaak gaan ze dan nog iets lager. Banken kunnen veel, ze moeten alleen wat klantvriendelijker worden en meteen een effort doen voor hun klanten, vind ik!

 10. ik heb eentje bij mijn bank verkregen als je een auto in de garage koopt dan kan je dat daar ook verkrijgen en is meestal soepeler omdat ze weten dat ze dan ook een wagen verkopen

 11. Ik bij argenta , en mijn bank is Kbc . Maar daar betaalde ik 400 euro per jaar meer voor dezelfde verzekering , was ik niet blij mee

 12. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *