Waar is de autoverzekering het goedkoopste?

De vraag is al eens geweest denk ik maar dat vind ik niet meer terug, dus bij deze, ➡️waar is de autoverzekering het goedkoopste?

Meest bekeken op dit moment:

11 antwoorden op “Waar is de autoverzekering het goedkoopste?”

  1. wij hebben er één bij Belfius, iets duurder maar 100 % zeker van hulp op alle vlakken: zelfs als je defect je eigen fout is (onlangs meegemaakt…. ;))

  2. Dat kan je hier moeilijk vragen.
    Daar moet je zelf je huiswerk voor maken bij verzekeringsmaatschappijen.
    Alles hangt af van jou persoonlijke situatie.

  3. Heb al mijn verzekeringen bij Belfius en ik betaal voor een mini omnium voor mijn mijn auto 63 euro per maand. Ongeveer 750 per jaar dus.  4. Makelaar laten berekenen prijs verschilt ook hoe hoog u bonus males is (auto verzekering) brand hoeveel vierkante meter bewoonbare ruimte en das voor iedereen anders. Makelaar berekent alles en kiest dan wat beste bij jou past. Daardoor spaarde ik 600 euro per jaar

  5. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *