Waar is het beste om tandverzekering te nemen?

Waar is het beste om tandverzekering te nemen .
3kinderen dat beugels nodig hebben.
Voor de oudste ben ik te laat wegens hij in februari ga starten met de behandelingen de andere 2 ga over 6maanden a 9maanden pas met de behandelingen starten.
Vandaag te horen gekregen kostenplaatje tussen de 2500e a 4000e.
Ik zit bij de lieberale mutualiteit .
Alvast bedankt

10 antwoorden op “Waar is het beste om tandverzekering te nemen?”  1. Hier bij de voorzorg. Hebben nu al dentaplan voor de kinderen (Nu 6 en 2,5jr), voorzorgen nemen voor later. šŸ˜‰ Het eerste jaar krijg je een ā‚¬600 terug, 2e jaar nog meer, en vanaf het 3e jaar tot ā‚¬1400 ongeveer.

  2. Het is nooit te laat. De behandeling zal langer duren dan de wachttijd. Wij hebben Dentaplan. Zeer tevreden van: beugel voor de dochter, paradontoloog voor mij (90% terugbetaald!!!)

  3. Ik ben aangesloten bij Dentaplan van De Voorzorg. Vanaf het 3de kind moet je geen bijdrage betalen. Altijd correcte terugbetaling. Voor orthodontie krijg je 60% van het remgeld terug

  4. Hier OZ. Ook laat aangesloten voor de oudste. Orthodontie was zo vriendelijk van na de wachttijd alle rekeningen mee te geven zodat we toch konden genieten van de tandverzekering. Hebben eerste jaar dan wel de volle pot betaald maar daarna een mooie som terugbetaald gekregenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *