Waar kan ik de goedkoopste pampers vinden?

Mama’s..

Ik ben op zoek naar de goedkoopste pampers, de prijs van kruidvat is goedkoop maar heb gehoord dat er nog goedkoper is 🙂

Meest bekeken op dit moment:

30 antwoorden op “Waar kan ik de goedkoopste pampers vinden?”

 1. Ik had die van kruidvat.. Inderdaad zijn er goedkopere, colruyt bvb, maar die waren (vond ik) allesbehalve goed. Na veel vergelijken van huismerken kwam ik tot conclusie dat kruidvat pampers qua kwaliteit zeker niet moeten onderdoen voor pampers

 2. k, vroeger altijd die van Kruidvat gebruikt voor alle drie en altijd heel tevreden over geweest! Een minpuntje: toen hadden ze nog geen puntenspaarkaart… 😉

 3. Het moeten ook goede zijn he als je kind rode pijnlijke billetjes krijgt ben je je geld aan zalf en dergelijke kwijt

 4. Regelmatig doet bol.com acties op Pampers , ik bestelde dikwijls maandboxen en da was dan goedkoper hier konden ze allebei enkel tegen pampers tegen !

 5. Ik zou toch eerder bezuinigen op iets anders, waarmee ik niet zeg dat goedkope pampers slecht zijn ,maar heb je ooit zelf al eens een pamper aangehad ? Awel ik wel ( toen ik nog studeerde ( verpleging) dat was toen een testje dat we gedaan hebben, het is ook belangrijk dat het goed aanvoelt , tenslotte hangt het een hele dag aan hun poep he , ik wil maar zeggen neem niet gewoon het goedkoopste omwille van de prijs, maar voel en knijp er eens in ( als het kraakt laat het dan al maar ) ik doe soms ook vergelijkingen voor volwassenen als er weer iets nieuw op de markt komt en ik moet zeggen ik heb er toch enkele laten gaan wegens niet comfortabel aanvoelen , hopelijk kan je een middenweg vinden 😉 6. Ik kocht altijd in c1000 in nederland als ze in promo stonden. Echte pampers 1+1gratis. Ineens veel meenemen en het komt goedkoper uit en je hebt goeie kwaliteit 😉
  Andere luiers geprobeerd maar nie content van.

 7. Hier altijd kruidvat of lidle zeer content van. Van pampers of bonni kregen ze hier echt heel veel uitslag van

 8. Wij gingen altijd luiers halen in Nederland. Veel goedkoper dan in België en als er nog eens een extra promo op was, sloegen we meteen een voorraad in. Ons dochtertje kon enkel luiers verdragen van Pampers zelf

 9. Dat is het enige waar ik niet op bespaard heb. Alle soorten luiers geprobeert, maar kwam tot de vaststelling dat die van pampers echt wel beter waren.
  Niet alleen qua droogheid maar ook voor de gevoeligheid van de billetjes. En liever paar euro meer voor pampers san voor zalfjes ed om huidje weer goed te krijgen

 10. Merk carrefour zijn heel goed maar je moet altijd zien of je baby er ni allergisch aan is van sommige pampers. Mijn zoon is allergisch aan de pampers van merk aldi. Echte pampers en merk carrefour verdraagt hij

 11. ik zweer bij kruidvat ook in men opvang heb ik ze het liefste… de “pampers” kindjes hebben na het weekend altijd weer rode billen 🙁 je hebt er goedkopere ook maar dat zijn van die plastieken ondingen die absoluut niet aangenaam zijn 🙁

 12. Met die ‘plastieken ondingen’ moet je sowieso opletten, sommigen ademen niet en daardoor kan de temperatuur in de luier oplopen en dit kan, vooral voor jongens, ongewenste gevolgen hebben.

 13. Ik spaar niet uit op luiers, ik gebruik al vanaf de geboorte Pampers 😉 maar ze gebruikt soms meer dan 8 luiers per dag dus een goedkoper merk mag wel 😉

 14. Ik ben onthaalmama en ik werk elke dag met verschillende pampers , ik zelfs gebruik pampers van pampers omdat eigen kindje niet tegen de andere kan , van boni, en van Aldi en grote gb zijn niet slecht maar moet ik er meer van gebruiken dan die van het kruidvat en pampers , ook al zijn de andere goedkoper , (bv heb ik er voor 8 uur hier aanwezig te zijn moet ik pampers en kruidvat maar 5 gebruiken waarvan ik van de nog goedkopere merken 7@9 moet gebruiken ( Pipi broeken) tis niet altijd voordeligere om de goedkoopste te nemen als je deze meer “moet” vervangen ) was voorbeeld van aantallen

 15. ik weet niet of je ver van Nederland woont? mijn zoontje was niet goed met die van kruidvat toen heb ik de winkel etos leren kennen in Nederland.. ze hebben een huismerk dat zeer goed is, eigenlijk voor alles van persoonlijke hygiëne maar zeker ook de pampers van hun merk, zij zijn zeker niet prijzig en komen regelmatig in reclame… de andere producten is ook een aanrader mijn mama heeft een grote allergie op veel verzorgings producten die van etos niet… dus wij gingen om de 2 a 3 maand ons inkopen gaan doen in etos toen hij nog pampers droeg…

 16. Die van mij draagt ze van de colruyt of van de AH (Nederland). Hier verdragen ze de echt niet… Raar maar waar… En die zijn goed koper dan het kruitvat

 17. Ja van die plastieken, waar hun billetjes helemaal van open liggen, Kruidvat zijn hele goeie, die van Carrefour gebruikte ik vroeger ook (is wel al 5j geleden)

 18. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *