Waar kan ik het beste hout bestellen?

Hallo. Ik heb een houthaard. Waar kan ik het beste hout bestellen? Welk hout is het meest aan te raden en hoeveel hout bestel ik het best? Er is ook nog verwarming op gas….
Regio Oost-Vlaanderen

Meest bekeken op dit moment:

6 antwoorden op “Waar kan ik het beste hout bestellen?”

  1. Misschien zijn er links en rechts wel kennissen, vrienden, buren die bomen staan hebben. Wanneer je deze zelf snoeit krijg je het hout gratis 😉

  2. regelmatig website i en o auction in het oog houden is een grote veilingsite en regelmatig echte koopjes te doen voor brandhout.

  3. Eens horen bij tuiniers in de buurt, als die teveel werk hebben snoeien die gewoon en dan komen ze het gratis bij jou afkappen, je moet het dan wel zelf nog verzagen en klieven. Zo ben ik aan veel hout geraakt.

  4. Best bij locale houthandelaar. Om lang te laten doorbranden best dikke blokken eik, beuk, es, fruithout, haagbeuk… Stoken als ge thuis zijt kan ook met zachtere soorten. Ik stook heel mijn huisje met 4-5 stère per jaar, anderen hebben tot 8-10 stère nodig als bijverwarming.

  5. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *