Waar kan ik met ecocheques een strijkijzer kopen?

Iemand een idee waar ik met ecocheques een strijkijzer kan kopen?

Meest bekeken op dit moment:

8 antwoorden op “Waar kan ik met ecocheques een strijkijzer kopen?”

  1. Bij Krefel kan je ze alleen gebruiken voor toestellen die minstens A hebben. Ben er gisteren geweest en mijn dochter kocht een krultang en ze mocht daar niet met haar cheques betalen. De verkoper zei dat dit voor TV, wasmachine, droogkast, ijskast…… wel mag

  2. Heel juist Ilse, ik ben gisteren geweest naar krefel met mijn ecochecques voor een stofzuiger en idd ik kon er NIET mee betalen. Ze mogen ze niet aanvaarden, enkel zoals jij reeds zei, TV, wasmachine, droogkast, diepvries en ijskasten met A label! Dit sedert de laatste 6 maand zei de manager.

  3. Eldi ook niet . Enkel voor grote stukken zoals wasmachine en droogkast en tv . . Zo had die toch tegen ons gezegd in Tongeren.

  4. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *