Waar kan je een goede brandverzekering nemen?

Waar kan j e een goede brandverzekering nemen, waarbij je niet teveel betaald. Ik zat nu bij KBC, maar ik zou graag vergelijken. Bestaat ergens zo een prijs vergelijk site of is iemand hiervan op de hoogte ?

15 antwoorden op “Waar kan je een goede brandverzekering nemen?”

  1. Kweet dat ze dat vroegen, als alleenstaande woning was, hoeveel kamers.. scheelt dat zoveel dan ergens anders? Is dan nog zo een met bundel , moest familiale ook nemen en autoverzekering (was er al), toen kreeg ik korting

  2. brandverzekering is ook afhankelijk of je huurder of eigenaar bent…. eigenaar betaald veel meer dan een huurder…. ik ken iemand die haar inboedel niet laten verzekeren heeft omdat de waarde ervan heel snel verminderd.

  3. De verhuurder betaalt een verzekering voor de buitenmuren. De huurder is verplicht een brandverzekering te nemen en dit gaat volgend de grootte van het appartement. Ook kan je additioneel een brandverzekering voor de inboedel nemen. Daar kies jezelf voor, voor welk bedrag je wenst te verzekeren.  4. Ik heb altijd bij baloise gezeten, heel goe! Moet die nu opzegge omdatk ene heb genome bij kbc (twas omdatk nie anders kon anders wask daar bij gebleve)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *