19 antwoorden op “Waar kan je het goedkoopst een auto verzekering aangaan als 20jarige?” 1. gewoon overal eens informeren,misschien hebben je ouders al hun verzekeringen lopen bij één persoon,dan denkt ik dat je daar misschien het beste gaat horen,maar goedkoop gaat het zeker niet zijn,dat weet ik je al te vertellen,naargelang welke auto je ook hebt hé. ga ook het internet eens af.

 2. ikzelf heb een jaar na het behalen van het rijbewijs ( 22j ) gaan horen bij een makelaar.
  Heb toen ook gezegt, van kijk ik wil klant worden op 1 voorwaarde. De prijs.
  en van daar lijkt het wel goedkoper enz

  Toen ben ik direct van 11 naar bonus malus 0 gegaan en van 800 euro per jaar naar 350 euro per jaar 😉

  Dus gaan horen en ze tegen elkaar opspelen 🙂

 3. Dit doen de meeste verzekeringen niet meer ik wou dit ook doen maar dit wordt gezien als fraude. Wat wel kan is de maan op de ouders hun naam maar jij als hoofdbestuurder maar dan betaal je nog heel veel 😣 ik heb dit ook voorgehad

 4. Idd….Wanneer je de verzekering op naam van de ouders neemt en jij blijkt de hoofdbestuurder te zijn, zal de verzekering niet tussenkomen in geval van schade…sterker nog…zij gaan het volledige schadebedrag terug verhalen op jou en je ouders. Sommige maatschappijen nemen hiervoor zelfs detectives onder de arm.

 5. Bij mij staat de verzekering op mijn man zijn naam en de auto staat om mijn naam…volledig op mijn naam veel te duur….en ik ben al 29 en rij al efkes 😣

 6. k ben begonnen als 20jarige bij ethics op 67 euro. Young drivers, dan zakt je bonus malus ieder jaar, heb mijn auto nu 5 jaar en betaal nog maar 52 euro.

 7. Eerst gaan horen bij de verzekering va je ouders/schoonouders… meestal geven ze korting als je dan alles ook bij hen neemt, brand, familiale, auto,… kan soms 100€ per maand schelen

 8. Hoor eerst eens bij de verzekeraar van je ouders. Onze familie zit bij dezelfde verzekeraar waardoor die altijd wel wat meer moeite doen. Wij zijn bij Baloise.

 9. Baloise mijn dochter zit bijmij in de verzekering budget dus ik betaal maandelijks voor auto bij en ni duur zij is ook maar 20jaar

 10. DVV kan je zelfs starten op bonus malus o. Hebben speciale jongerenverzekering. Mijne zoon is 19 en heeft alles op eigen naam en mijn verzekering ook nog stuk goedkoper geworden.

 11. jaar of 2 jaar op de verzekering van je ouders als extra chauffeur. Dan start je nadien aan hun bonus malus als je zelf een verzekering neemt.

 12. Goedkoopst is niet altijd het best… je moet vergelijken qua prijs en waarvoor je precies verzekerd bent. Veel verschil op hoor.

 13. ik zit bij kbc en was de goedkoopste toen ik net mijn rijbewijs had…. de anderen waren meer of 1000€… kbc zat er een heel stuk onder en kbc had betere voorwaarden dan anderenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *