19 antwoorden op “Waar koop ik een goede goedkopere stofzuiger? En met of zonder zak?”  1. Wij hebbe in mediamarkt eentje gekocht zonder zak 80€ en echt nen hele goeie heel hoge zuigkracht . We hebbe een hond dus hadde wel eentje me veel zuigkracht nodig en zijn er echt content van

  2. Ik heb diene van op vakantie veilingen op geboden heb hem uiteindelijk 42 euro betaald verzending inbegrepen en super tevreden van zonder zak

  3. Wij hadden een goedkopere van aeg met zak die na net 2 jaar kapot was. Vandaar een duurdere miele gekocht met zak. Super stofzuiger!

  4. Philips huisdierenmet zak..super tevreden..wat duurder mr in 5jaar geen problemen gehad..lange steel ook in tegenstelling tot dyson…

  5. Dyson is duuur. Maar de mijne werkt al 15 jaar zonder probleem. Als ik dus kost per jaar bekijk is hij op de duur goedkoop en bestkoop

  6. Vroeger kocht ik ook altijd goedkope, de ervaring leert mij dat deze dan maar een 2tal jaar meegaan, nu koop ik dure en het is de investering waard, ze gaan nog altijd mee…. Zeer tevreden van dyson

  7. ik ga als huishoudhulp vel poetsen bij mensen miele is nog steeds een goed merk dyson zonder zak is brol; duur en trekt op niks koop er ene met zak weet het is elke keer een gedoe met aankoop zakken maar als het over kwaliteit van stofzuigen gaat niks beter met zak en je kan deze bij bol;com soms goedkoop kopenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *