Waar kopen jullie jullie contactlenzen?

Waar kopen jullie jullie contactlenzen?

Meest bekeken op dit moment:

18 antwoorden op “Waar kopen jullie jullie contactlenzen?”

 1. Eerst ook bij de kruidvat. Totdat ze “vernieuwd” zijn. Nu vind ik ze echt slecht. Dus ga nu over de grens naar etos.

 2. Action. Maar dan wel daglenzen. Doe dit al zeker 2 jaar. Maar wel de daglenzen nemen. Heb je altijd schone lenzen in.

 3. Hema die van kruidvat waren niet prettig van formaat maar voorkeur gaat uit naar die van een opticien (of bril)

 4. Lensonline, eerst naar een goede brillenwinkel gegaan die samenwerkt met Lensonline.doen goede testen, die niet te vergelijken zijn als bij de grote gekende ketens.en zijn even duur of goedkoop, maar beter van kwaliteit

 5. Ik gebruik de mijne alleen voor te sporten en kom dus 3-4 maanden toe met een doosje eenmalige lensen voor een maand.

  Dan heb ik ook de luxe van te wachten tot er een deal Is bij een van de verkopers: kruidvat of zo.

 6. Hans Anders..
  goede tip, je kan elk jaar bij de CM het geld van je lenzen terugtrekken met een briefje van de opticien en gele klever. Ook voor een bril trek je elk jaar 40€ terug.

  Daarom koop ik elk jaar een bril bij Hans Anders wanneer zij hun jaarlijkse actie doen van een complete bril voor maar 39€, zo is hij altijd GRATIS 🙂 7. Bij de oogarts ,heb afwijking aan de bolling van mijn oog en worden nu op maat gemaakt ,,heb er zeker 15 soorten geprobeerd en niks goed en idd je hebt maar 1 paar ogen !

 8. Hans anders en een tikje vragen voor ziekenkas kreeg je alles terug is wel een jaar of 4 geleden en was bij de socialistische ziekenkas

 9. Ik heb ze vorige week voor het eerst meegebracht bij action en ze zitten zeer aangenaam.normaal van hans anders maar nu ook dik te vreden .

 10. Mijn harde lenzen koop ik in Nederland bij een opticien omdat die daar veel goedkoper zijn want in België worden bijna geen harde lenzen verkocht.

 11. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *